GSP: Radovi na Limanu 1 menjaju trasu više autobuskih linija (MAPA)

GSP: Radovi na Limanu 1 menjaju trasu više autobuskih linija (MAPA)

Privremeno se menja pravac kretanja autobusa na linijama broj 1, 4, 8, 11a,11b i 13

Kako javljaju iz JGSP "Novi Sad", zbog radova na izgradnji saobraćajnih površina i prateće infrastrukture za potrebe komunalnog opremanja Naučno-tehnološkog parka u Fruškogorskoj ulici – od Bulevara cara Lazara do Ulice Milice Stojadinović Srpkinje u Novom Sadu – u periodu od od 17. jula do 10. avgusta 2019. godine autobusi na navedenim linijama saobraćaće po izmenjenoj trasi kretanja.

 
 (kliknite na sliku za višu rezoluciju)


Linije broj 1 i 8 (oba smera)

Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice autobusi će saobraćati Bulevarom cara Lazara, Bulevarom oslobođenja, Narodnog fronta, Fruškogorskom ulicom do okretnice na Štrandu.

Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija (u smeru sa Štranda) koristiće  postojeće stajalište na uglu Narodnog fronta i Fruškogorske.


Linije broj  4, 11a i 11b (oba smera)

Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice autobusi će saobraćati Bulevarom cara Lazara, Bulevarom oslobođenja do Ulice Narodnog fronta i dalje redovnom trasom kretanja.

Autobusi će na izmenjenom delu trase autobuskih linija 4 i 11a (u smeru ka centru) koristiti postojeće stajalište na uglu Bulevara oslobođenja i ulice Narodnog fronta.


Linija broj 13 (smer Univerzitet – Grbavica – Detelinara)

Od raskrsnice ulica Jirečekove i Fruškogorske autobusi će saobraćati Ulicom Narodnog fronta, Bulevarom oslobođenja do raskrsnice sa Bulevarom cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer Detelinara – Grbavica – Univerzitet saobraća redovnom trasom.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije 13 (u smeru od Univerziteta) koristiće postojeće stajalište na uglu Narodnog fronta i Fruškogorske

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • dr mr

  pre 222 dana i 22 sata

  od kada sa Spensa dolaze autobusi :D biće cool ima li tu neka nova stanica

  Oceni komentar:
  0
  1