GSP: Radovi u Gundulićevoj u petak menjaju trasu "jedanaestice"

GSP: Radovi u Gundulićevoj u petak menjaju trasu "jedanaestice"

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, u petak, 21. maja, doći će do izmene na trasi autobuskih linija 11A i 11B u Gundulićevoj ulici.

Zbog izgradnje vrelovodnog priključka, autobuski saobraćaj će se sutra odvijati na sledeći način:

LINIJA BROJ 11A

Od raskrsnice ulica Kosovske i Pavla Stamatovića autobusi će skretati levo u Pavla Stamatovića, nastavljati Almaškom ulicom do Temerinske, zatim će skretati desno u Temerinsku ulicu, levo u Jovana Cvijića i dalje će saobraćati redovnom trasom kretanja.

Autobusi na liniji broj 11A koristiće privremeno stajalište u Almaškoj ulici ispred kućnog broja 11.

LINIJA BROJ 11B

Od raskrsnice ulica Jovana Cvijića i Temerinske autobusi će skretati desno u Temerinsku, zatim levo u Almašku, nastavljati Ulicom Pavla Stamatovića do Kosovske, skretati desno u Kosovsku ulicu i dalje saobraćati redovnom trasom kretanja.

Autobusi na liniji broj 11B koristiće privremeno stajalište u Almaškoj ulici ispred kućnog broja 14.

(kliknite na mapu zavišu rezoluciju)

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Pinčika

  pre 1060 dana i 4 sata

  D O K L E E E ??? Je l Galens nije mogao da uradi taj priključak istovremeno kad je iz istog razloga Gundulićeva u istom delu bila dve nedelje zatvorena za saobraćaj, pa sada samo da priključe zgradu tako što će radove obaviti u okviru ograđenog gradilišta? Ali, zašto bi se olakšalo građanima, kad Vučevićevi "graditelji" mogu da nas maltretiraju kad i koliko hoće? Susednu ulicu, Bele njive, koja je jednosmerna, "graditelji" i tako zatvaraju kad se kome ćefne pa je saobraćaj u ovom delu Podbare postao užasan...Hvala "gradskom senkretarijatu za saobraćaj" koji ne znam šta radi, sem što prima plate...

  Oceni komentar:
  0
  1