GSP: Radovi u Žarka Zrenjanina menjaju trasu više gradskih i prigradskih linija

GSP: Radovi u Žarka Zrenjanina menjaju trasu više gradskih i prigradskih linija

Do promene dolazi na linijama 1, 4, 8, 9, 9a, 12, 18a, 18b, 60, 61, 62, 64 i 69.

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 1, 4, 8, 9, 9a, 12, 18a, 18b, 60, 61, 62, 64 i 69 zbog radova na rekonstrukciji vrelovodne mreže u ulici Žarka Zrenjanina u Novom Sadu. Izmenjen režim saobraćajnih linija važi od 8. avgusta do  5. septembra 2018.godine.


LINIJE BROJ 1 I 8

Smer ka Limanu: Od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i ulice Žarka Zrenjanina autobusi saobraćaju pravo Bulevarom Mihajla Pupina, skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Кej žrtava racije, desno Bulevar cara Lazara, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Narodnog fronta, desno u Fruškogorsku ulicu do okretnice Štrand.

Smer od Limana: Od raskrsnice ulica Fruškogorske i Narodnog fronta autobusi skreću levo u Narodnog fronta, desno na Bulevar oslobođenja, desno na Bul. cara Lazara, levo na Кej žrtava racije, pravo Beogradskim kejom, levo na Trg Neznanog junaka, desno na Bul. Mihajla Pupina do raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 4

Autobusi na ovoj liniji neće saobraćati za vreme izvođenja građevinskih radova.


LINIJE BROJ 9 I 9A

Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Кejom žrtava racije, desno Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Novog naselja: Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi nastavljaju pravo Bulevarom Cara Lazara, levo na Кej žrtava racije, pravo Beogradskim kejom, levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 12

Smer iz Centra: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Telepa: Od raskrsnice Bul. Oslobođenja i Ulice Maksima Gorkog autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, skreću desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku do okretnice u Šafarikovoj ulici.


LINIJA BROJ 18

Smer Novo naselje-Detelinara-Liman-Novo naselje: Od raskrsnice Uspenske i Jevrejske ulice autobusi saobraćaju desno u Jevrejsku ulicu, levo na bul. Oslobođenja,desno na Bul. cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer Novo naselje-Liman-Detelinara-Novo naselje: Od raskrsnice Bul. cara Lazara i Bul. Oslobođenja autobusi skreću levo na Bul. Oslobođenja, desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu do Šafarikove i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJE BROJ 60, 61, 62, 64 I 69

Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice Bul. Oslobođenja i Jevrejske ulice autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bul. Mihajla Pupina do Ulice Žarka Zrenjanina i i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer iz mesta: Od Raskrsnice Bul. Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi saobraćaju pravo Bulevarom Mihajla Pupina, levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koriste postojeća stajališta drugih linija. Autobusi na linijama broj 1,8,9 pored postojećih stajališta drugih linija koriste privremena stajališta na bul. Cara lazara  – ispred Tehnološkog fakulteta.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan