GSP: Ukida se autobuska linija 86 na relaciji Novi Sad – Vrdnik

GSP: Ukida se autobuska linija 86 na relaciji Novi Sad – Vrdnik

JGSP "Novi Sad" obavestilo je korisnike usluge prevoza da se od 1. januara 2019. godine ukida linija 86.

Kako se navodi u saopštenju, na osnovu učestalih zahteva građana, kao i zahteva upućenih od strane predstavnika opštine Irig, linija 86 je uvedena 1.  oktobra 2018. godine, s tim da je dogovoreno da se prate parametri njenog korišćenja i ekonomske isplativosti.

- Nakon tri meseca svakodnevnog praćenja saobraćanja linije 86, ustanovljena je veoma mala iskorišćenost kapaciteta, koja je neodrživa sa stanovišta racionalnog tržišnog poslovanja. Takođe, urađena ekonomska analiza nije potvrdila opravdanost daljeg postojanja linije do Vrdnika, pa je Nadzorni odbor preduzeća doneo odluku o njenom ukidanju – kaže se na kraju saopštenja iz JGSP "Novi Sad".

Oceni vest:
1
13

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • sany

  pre 1834 dana i 8 sati

  Naravno da u tom periodu/ podvlacim ZIMSKOM! / NIJE NI MOGLO DA BUDE REALNO PUTNIKA ZA BANJU VRDNIK/ LJUDI PA RAZUME SE KAD JE SEZONA! PROLECE, POGOTOVO LETO I DONEKLE JESEN! I NEMA TU VISE NIKAKVE MUDROLIJE!

  Oceni komentar:
  0
  11
 • marija

  pre 1579 dana i 21 sat

  Naravno, a i red vozne ste stavili potpuno neupotrebljiv. Prvi autobus vam je isao, kada su svi vec morali biti na poslu, ko radi.....a vratiti se za Vrdnik, nemoguca misija...sram Vas bilo, kao fol ste uveli liniju i napravili raspored voznje van svake pameti, i na kraju proglasili nerentabilno....Sram da Vas bude.

  Oceni komentar:
  0
  8