GSP: Uvode se vanredni polasci za učesnike Fruškogorskog maratona

GSP: Uvode se vanredni polasci za učesnike Fruškogorskog maratona

JGSP "Novi Sad" obavestilo je korisnike usluga prevoza da će i ove godine biti organizovan vanredan prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona.

Tako će u subotu, 4. maja, autobusi saobraćati ka Popovici od 6 do 10 časova (po potrebi) sa sledećih polaznih mesta:

• stajalište ispred Železničke stanice, autobusko stajalište linija 71-74 (autobusi se zaustavljaju na stajalištu kod Mosta slobode, centru Sremske Кamenice i na okretnici Vojinovo) 

• stajalište na Bulevaru oslobođenja, koje se nalazi na početku Mosta slobode pored Limanskog parka (autobusi se zaustavljaju na stajalištu u centru Sremske Кamenice i na okretnici Vojinovo).

Povratak sa Popovice (od Majdanske ulice do Železničke stanice) biće organizovan u subotu po završetku maratona do 22.00 (poslednji polazak je u 24.00 časa).

Stajališta sa Popovice do Železničke stanice su sledeća: Popovica (okretnica), Vojinovo, centar Sremske Кamenice, redovna stajališta na Bulevaru oslobođenja.

Cena karte u jednom smeru je na nivou zvanične cene za Popovicu i iznosi 110 dinara. Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne, niti povlašćene karte, kažu u GSP-u.

Кarte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu, u kioscima JGSP na Železničkoj stanici i u "pokretnoj" blagajni kod Limanskog parka. U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice.

– Кako bi se saobraćaj što efikasnije odvijao, molimo putnike da kupuju vozne karte na privremenim prodajnim mestima (van autobusa) i da pripreme tačan iznos novca za kartu, te da ne čekaju zadnji momenat za prevoz do Popovice – napominju u JGSP "Novi Sad".

Svi autobusi koji budu saobraćali na vanrednom prevozu biće obeleženi posebnom oznakom "Fruškogorski maraton".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan