GSP: Uvode se vanredni polasci za učesnike Fruškogorskog maratona

GSP: Uvode se vanredni polasci za učesnike Fruškogorskog maratona

JGSP "Novi Sad" obavestilo je korisnike usluga prevoza da će i ove godine biti organizovan vanredan prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona.

Tako će u subotu, 4. maja, autobusi saobraćati ka Popovici od 6 do 10 časova (po potrebi) sa sledećih polaznih mesta:

• stajalište ispred Železničke stanice, autobusko stajalište linija 71-74 (autobusi se zaustavljaju na stajalištu kod Mosta slobode, centru Sremske Кamenice i na okretnici Vojinovo) 

• stajalište na Bulevaru oslobođenja, koje se nalazi na početku Mosta slobode pored Limanskog parka (autobusi se zaustavljaju na stajalištu u centru Sremske Кamenice i na okretnici Vojinovo).

Povratak sa Popovice (od Majdanske ulice do Železničke stanice) biće organizovan u subotu po završetku maratona do 22.00 (poslednji polazak je u 24.00 časa).

Stajališta sa Popovice do Železničke stanice su sledeća: Popovica (okretnica), Vojinovo, centar Sremske Кamenice, redovna stajališta na Bulevaru oslobođenja.

Cena karte u jednom smeru je na nivou zvanične cene za Popovicu i iznosi 110 dinara. Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne, niti povlašćene karte, kažu u GSP-u.

Кarte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu, u kioscima JGSP na Železničkoj stanici i u "pokretnoj" blagajni kod Limanskog parka. U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice.

– Кako bi se saobraćaj što efikasnije odvijao, molimo putnike da kupuju vozne karte na privremenim prodajnim mestima (van autobusa) i da pripreme tačan iznos novca za kartu, te da ne čekaju zadnji momenat za prevoz do Popovice – napominju u JGSP "Novi Sad".

Svi autobusi koji budu saobraćali na vanrednom prevozu biće obeleženi posebnom oznakom "Fruškogorski maraton".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

dnevni horoskop horoskopski znaci Hitna pomoć isključenja struje horoskop raspored sahrana i ispraćaja sahrane novi sad JKP Vodovod i kanalizacija bez struje jkp lisje betanija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija novosadska policija elektrovojvodina jkp novosadska toplana novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad isključenje vode Dom zdravlja Isključenje struje bez grejanja novorođenčad bez vode isključenje grejanja vremenska prognoza novosađani servisne informacije novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo