GSP: Vanredni polasci za učesnike Fruškogorskog maratona

GSP: Vanredni polasci za učesnike Fruškogorskog maratona

JGSP "Novi Sad" obaveštava korisnike usluga prevoza da će i ove godine biti organizovan vanredan prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona.

U subotu, 28. aprila, autobusi će saobraćati ka Popovici od 6 do 10 časova (po potrebi) sa sledećih polaznih mesta: 

• stajalište ispred Železničke stanice, autobusko stajalište linija 71-74 (autobusi se zaustavljaju na stajalištu kod Mosta slobode, centru Sremske Кamenice i na okretnici Vojinovo)

• stajalište na Bulevaru oslobođenja, koje se nalazi na početku Mosta slobode pored Limanskog parka (autobusi se zaustavljaju na stajalištu u centru Sremske Кamenice i na okretnici Vojinovo).

Povratak sa Popovice (od Majdanske ulice do Železničke stanice) biće organizovan u subotu po završetku maratona do 22 sata (poslednji polazak je u 24:00). Stajališta sa Popovice do Železničke stanice su sledeća: Popovica (okretnica), Vojinovo, centar Sremske Кamenice, redovna stajališta na Bulevaru oslobođenja.

Cena karte u jednom smeru je na nivou zvanične cene za Popovicu i iznosi 110 dinara. Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne, niti povlašćene karte.

Кarte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu, u kioscima JGSP na Železničkoj stanici i u "pokretnoj" blagajni kod Limanskog parka. U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice.

- Кako bi se saobraćaj što efikasnije odvijao, molimo putnike da kupuju vozne karte na privremenim prodajnim mestima (van autobusa) i da pripreme tačan iznos novca za kartu, te da ne čekaju zadnji momenat za prevoz do Popovice – poručuju iz GSP "Novi Sad".

Svi autobusi koji budu saobraćali na vanrednom prevozu biće obeleženi posebnom oznakom "Fruškogorski maraton".

LINIJA 74 MENJA TRASU: Zbog održavanja 41. Fruškogorskog maratona 28. aprila privremeno se u oba smera menja režim saobraćaja na Fruškogorskom putu u Sremskoj Кamenici. Trasa linije broj 74 Novi Sad – Popovica biće skraćena o 6:30 do 14 časova (opciono do 22 časa, u zavisnosti od prohodnosti puta), tako da će autobusi saobraćati do raskrsnice Fruškogorski put – Majdanska ulica (autobusko stajalište Budžak).

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

RHMZ dnevni horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadska policija jkp lisje betanija novosadsko porodilište mup novi sad raspored sahrana novi sad crna hronika novorođenčad sahrane novi sad sremski karlovci Elektrodistribucija Novi Sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenja struje isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu Isključenje struje horoskop raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina servisne informacije novosađani bebe bez vode servisne informacije novi sad horoskopski znaci