GSP: Vanredni polasci za učesnike Fruškogorskog maratona

GSP: Vanredni polasci za učesnike Fruškogorskog maratona

JGSP "Novi Sad" obaveštava korisnike usluga prevoza da će i ove godine biti organizovan vanredan prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona.

U subotu, 28. aprila, autobusi će saobraćati ka Popovici od 6 do 10 časova (po potrebi) sa sledećih polaznih mesta: 

• stajalište ispred Železničke stanice, autobusko stajalište linija 71-74 (autobusi se zaustavljaju na stajalištu kod Mosta slobode, centru Sremske Кamenice i na okretnici Vojinovo)

• stajalište na Bulevaru oslobođenja, koje se nalazi na početku Mosta slobode pored Limanskog parka (autobusi se zaustavljaju na stajalištu u centru Sremske Кamenice i na okretnici Vojinovo).

Povratak sa Popovice (od Majdanske ulice do Železničke stanice) biće organizovan u subotu po završetku maratona do 22 sata (poslednji polazak je u 24:00). Stajališta sa Popovice do Železničke stanice su sledeća: Popovica (okretnica), Vojinovo, centar Sremske Кamenice, redovna stajališta na Bulevaru oslobođenja.

Cena karte u jednom smeru je na nivou zvanične cene za Popovicu i iznosi 110 dinara. Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne, niti povlašćene karte.

Кarte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu, u kioscima JGSP na Železničkoj stanici i u "pokretnoj" blagajni kod Limanskog parka. U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice.

- Кako bi se saobraćaj što efikasnije odvijao, molimo putnike da kupuju vozne karte na privremenim prodajnim mestima (van autobusa) i da pripreme tačan iznos novca za kartu, te da ne čekaju zadnji momenat za prevoz do Popovice – poručuju iz GSP "Novi Sad".

Svi autobusi koji budu saobraćali na vanrednom prevozu biće obeleženi posebnom oznakom "Fruškogorski maraton".

LINIJA 74 MENJA TRASU: Zbog održavanja 41. Fruškogorskog maratona 28. aprila privremeno se u oba smera menja režim saobraćaja na Fruškogorskom putu u Sremskoj Кamenici. Trasa linije broj 74 Novi Sad – Popovica biće skraćena o 6:30 do 14 časova (opciono do 22 časa, u zavisnosti od prohodnosti puta), tako da će autobusi saobraćati do raskrsnice Fruškogorski put – Majdanska ulica (autobusko stajalište Budžak).

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan