GSP: Više autobuskih linija privremeno menja trasu

GSP: Više autobuskih linija privremeno menja trasu

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određena je privremena izmena trase na nekoliko gradskih autobuskih linija, a zbog sanacije havarije na vrelovodu ispred objekta u Ulici Jovana Subotića br. 21 u Novom Sadu.

Izmenjen režim saobraćajnih linija važiće od 13. do 16. avgusta 2020. godine. 

Autobusi na linijama broj 1, 5, 8, 11B i 17 menjaju trasu kretanja na sledeći način:

LINIJE BROJ 5 i 11B (smer ka Centru) 

Od raskrsnice Ulica Temerinske i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar Kralja Petra I, levo u Ulicu Braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje autobusi na liniji broj 5 nastavljaju redovnom trasom kretanja, a autobusi na liniji 11B nastavljaju važećom izmenjenom trasom.

U smeru od Centra autobusi na liniji broj 5 saobraćaju redovnom trasom, a autobusi na liniji 11a saobraćaju važećom izmenjenom trasom.


LINIJE BROJ 1 i 17 (smer ka Centru)

Od raskrsnice Ulica Kisačke i Bulevara Kralja Petra I autobusi saobraćaju desno na Bulevar Kralja Petra I, levo u Ulicu Braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 

U smeru od Centra autobusi na liniji broj 1 saobraćaju redovnom trasom.


LINIJA BROJ 8 (smer sa Novog Naselja)

Od raskrsnice Bulevara Kralja Petra I Ulice Braće Jovandić autobusi saobraćaju desno u Ulicu Braće Jovandić, dalje saobraćaju ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U smeru sa Štranda autobusi saobraćaju redovnom trasom.


 

Autobusi na linijama broj 1, 5, 8, 11b i 17 na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan