GSP: Za vreme Exita pojačani polasci, uvodi se i linija od kampa do Tvrđave

GSP: Za vreme Exita pojačani polasci, uvodi se i linija od kampa do Tvrđave

Iz JGSP "Novi Sad" javljaju da i ove godine organizuje adekvatan prevoz za posetioce festivala Exit. S obzirom na očekivani velik priliv gostiju u Novi Sad, uz izmene na redovnim linijama uvode se i vanredne linije od kampa na Štrandu do Petrovaradinske tvrđave.

Redovne linije 3 i 9 saobraćaće po važećem redu vožnje i biće pojačavane zglobnim autobusima u skladu sa predviđenim vremenima za odlazak i povratak sa festivala. Na linijama 3 i 9  od 5. do 8. jula biće uvedeni vanredni polasci u 3.30 i 4.00 časova od autobuskog stajališta Trg vladike Nikolaja/Varadinski most do Detelinare (linija 3) i do Novog naselja (linija 9). Na vanrednim polascima autobusi će od autobuskog stajališta Trg vladike Nikolaja/Varadinski most saobraćati redovnim trasama kretanja uz korišćenje svih redovnih stajališta, saopštavaju u JGSP "Novi Sad".

Vanredne linije:  kamp na Štrandu – Trg vladike Nikolaja (oba smera)

Od 4. do 7. jula od kampa na Štrandu do stajališta Trg vladike Nikolaja/Varadinski most autobusi će saobraćati sledećom trasom:

Okretnica Štrand – Fruškogorska ulica – Bulevar cara Lazara – Stražilovska ulica – Ulica Žarka Zrenjanina – Bulevar Mihajla Pupina – Varadinski most – Trg vladike Nikolaja.

Autobusi na čijim displejevima će biti ispisano "Exit fest" polaziće na svakih 40 minuta od 18.00 do 00.00 časova (18.00, 18.40, 19.20, 20.00, 20.40, 21.20, 22.00, 22.40, 23.20 i 00.00), a zaustavljaće se samo na redovnom autobuskom stajalištu u Ulici Žarka Zrenjanina (Banovina).

Od 5. do 8. jula od stajališta Trg vladike Nikolaja/Varadinski most do kampa sledećom trasom:

Trg Vladike Nikolaja - Кej Skojevaca - Varadinski most - Bulevar Mihajla Pupina – Ulica Žarka Zrenjanina – Stražilovska ulica - Bulevar cara Lazara – Fruškogorska ulica – okretnica Štrand). Autobusi na čijim displejevima će biti ispisano "Exit kamp" polaziće na svakih 40 minuta od 2.00 do 6.00 časova (2.00, 2.40, 3.20, 4.00, 4.40, 5.20, 6.00), a zaustavljaće se samo na stajalištu u Ulici Žarka Zrenjanina (ispred Skupštine grada).

Autobusi koji će saobraćati na linijama do festivala i kampa biće posebno obeleženi.

UŠTEDITE NOVAC UZ NEDELJNU KARTU: Osim karte za jednu vožnju, koja se kupuje u autobusu i košta 65 dinara, posetiocima je obezbeđena i mogućnost prevoza uz nedeljnu kartu od 841 dinara za neograničen broj vožnji u gradu tokom sedam dana. Nedeljna karta može da se kupi na kioscima JGSP "Novi Sad“, u Exit kampu i na platou ispred Železničke stanice.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan