GSP zapošljava 85 novih radnika

GSP zapošljava 85 novih radnika

U planu i velika obnova voznog parka.

Republička Кomisija za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje dala je saglasnost JGSP "Novi Sad" da može da zaposli, odnosno angažuje, 85 radnika na određeno vreme, javljaju iz tog gradskog preduzeća.

- Ovim novim odobrenjem potpuno ćemo rešiti problem sa potrebnim brojem zaposlenih koji su okosnica našeg preduzeća – vozača, mehaničara, limara i kontrolora. Ono što sam obećao u decembru, sada je u potpunosti ispunjeno – rekao je tim povodom direktor JGSP "Novi Sad" Milan Stanivuković, dodavši da za svako novo zapošljavanje u preduzeću, u skladu sa zakonom, mora postojati saglasnost navedene Кomisije. 

- Bilo je nekih koji su mene i moj tim početkom godine optuživali i govorili da je stanje u preduzeću nezadovoljavajuće i neosnovano su nas povlačili po medijima. Naša dela i stvarnost su ih lako demantovali i pokazali da je taj napad bio orkestriran i politički obojen. Ne želim da ulazim u detalje zašto je to neko učinio, ali mi je žao jer je ostavilo nezasluženo ružnu sliku o gradskom prevozniku. Početkom godine od republičke Кomisije dobili smo jedno odobrenje za zapošljavanje, sada je stiglo i novo, tako da problema sa radnom snagom nemamo. Problema nemamo ni sa voznim parkom - do kraja meseca preduzeću će biti isporučeno sedam novih solo autobusa, a raspisna je javna nabavka za pet solo autobusa. Na ovom nećemo stati, s obzirom da planiramo još veću obnovu voznog parka. Novosađani su imali i imaće i dalje bezbedan, kvalitetan i udoban prevoz kakav zaslužuju – zaključio je direktor Stanivuković, a javlja pres služba JGSP "Novi Sad".

Oceni vest:
0
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan