Hapšenja zbog krađe i droge

Hapšenja zbog krađe i droge

Novosadska policija uhvatila je tri osobe iz okoline Sombora, neposredno pošto su pokušali da ukradu dva akumulatora sa kamiona parkiranog na benzinskoj pumpi u Stepanovićevu. Odmah posle prijave radnika benzinske pumpe, policija je sustigla i zaustavila njihov "fijat", u kome je prilikom pregleda pronađen različit alat, kao i devet praznih kanti za naftu od 25 litara.

U posebnoj akciji pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zatekli su dvojicu Novosađana dok su pokušavali da odnesu oko 600 paklica cigareta iz trafike u koji su provalili. Pod sumnjom da su počinili krivično delo teške krađe, protiv devetnaestogodišnjaka i šesnaestogodišnjaka biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Pored toga, novosadska policija podnela je i krivične prijave protiv pet lica, nakon što je kod njih pronašla tablete “ekstazija” i biljnu materiju za koju osnovano sumnja da je marihuana.
 
Krivične prijave za neovalašćeno držanje narkotika procesuiraće se u redovnom postupku, saopštila je danas novosadska Policijska uprava.

 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan