HARMONIJA: Atraktivan poslovni prostor u centru Zrenjanina

HARMONIJA: Atraktivan poslovni prostor u centru Zrenjanina

Predstavljamo vam jedinstven stambeno – poslovni objekat u Zrenjaninu, kao prvi projekat od strane kompanije "Keramika Jovanović" u ovoj oblasti gradnje i investicija.

"Harmonija" je sinonim za koncept savremenog života, po pitanju izgleda, gradnje i opremljenosti.

Za izgradnju "Harmonije" je pažljivo birana lokacija – da se nalazi u neposrednoj blizini samog centra grada, čime bi nudila širok spektar mogućnosti i u znatnoj meri olakšala svakodnevni život.

Pored određenog broja stanova koji su ostali za prodaju, u ponudi su i pet lokala različitih površina, ali se oni mogu i objediniti u zavisnosti od potrebe, delatnosti i asortimana budućih zakupaca. Pored izdavanja postoji i mogućnost prodaje lokala.


Svi lokali se nalaze u prizemlju zgrade i imaju istaknut položaj koji će vašem brendu doneti još veću vidljivost i popularnost. Imate sjajnu ponudu za vaše kupce i želite to da prezentujete u ambijentu koji ćete urediti po sopstvenoj želji? Onda je "Harmonija“ pravo mesto za vaš biznis. Raspoloživi lokali imaju odličan pristup, mesto za utovar u objekat, a svi izlozi su okrenuti ka najprometnijoj ulici u gradu, između kružnog toka i semafora, gde je saobraćaj usporen.


U neposrednoj blizini se nalaze škole, benzinske pumpe, centralna gradska pijaca, novoizgrađene stambene zgrade, teniski tereni, javni parking, gradsko jezero sa šetalištem kao i sam centar grada. Da li bi mogli da poželite bolje okruženje za vaš posao, rast i jačanje brenda?

Za više informacija o lokalima u "Harmoniji" pozovite na broj telefona: 063 543 128

Promotivni tekst

Oceni vest:
4
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan