HEPIEND: Brat i sestra iz Srbobrana pronađeni u Beogradu

HEPIEND: Brat i sestra iz Srbobrana pronađeni u Beogradu

Devetogodišnja devojčica iz Srbobrana i njen petogodišnji brat, čiji je nestanak policiji prijavljen 2. avgusta, pronađeni su sinoć u Beogradu.

Kako saznaje "Telegraf", deca su sama autobusom otišla u ovaj grad i sklonila se kod rođaka jer nisu želeli da više budu sa majkom koja ih je dovela u Niš. 

Nakon što su mediji objavili fotografiju nestale dece, jedan čovek je u komentaru ispod teksta naveo da je 2. avgusta putovao sa njima autobusom koji je saobraćao na relaciji Niš – Subotica. Policija ga je kontaktirala, on je potvrdio navode u komentaru i kazao da su deca sišla iz autobusa u Beogradu.

– Inspektori niške Kriminalističke policije ponovo razgovarali sa majkom nestale dece kako bi saznali kod koga bi mališani mogli da borave u ovom gradu. Ona im je kazala da tamo ima rođake i dala im njihov kontakt. U saradnji sa beogradskim kolegama, niška policija je pronašla čoveka kod koga su deca otišla, a on im je potvrdio da se nalaze kod njega. U slučaj se uključio i beogradski Centar za socijalni rad koji je preuzeo dalju brigu o deci – navode sagovornici "Telegrafa" upoznati s ovim slučajem.

Kako saznaje taj beogradski list, deca su navela da su pobegla od majke jer ih je navodno terala da prosjače.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan