HITNA POMOĆ: Desetoro povređeno u jučerašnjim saobraćajkama

HITNA POMOĆ: Desetoro povređeno u jučerašnjim saobraćajkama

Deset osoba povređeno je u ponedeljak u sedam saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile na teritoriji grada.

Kako za portal mojnovisad.com navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, prva nezgoda desila se oko 11 časova u ulici Stevana Doronjskog, gde je lakše povrede zadobio 24-godišnji biciklista.
 
Potom, oko 11.30 sati, na uglu Stratimirovićeve i Cara Dušana na Adamovićevom naselju, lakše kontuzivne povrede zadobio je motociklista star 20 godina.
 
Oko 13 časova, kod Gradskog groblja. povređen je još jedan motociklista. On je zadobio povrede grudnog koša, ruke i noge i prevezen je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Zatim, na kružnom toku posle Klisanskog mosta, oko 13.20 časova, povrede ramena zadobila je 53-ogodišnja biciklistkinja.
 
Nešto pre 15 časova, na Sentandrejskom putu kod "Univereksporta", povrede leđa zadobila je žena stara 60 godina, dok su u nezgodi koja se dogodila na Klisi oko 15 sati povređene četiri osobe. U pitanju su muškarci stari 21, 30 i 22 godine, kao i ženska osoba stara 39 godina,  
 
- Svi povređeni zadobili su naizgled lakše povrede, i nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezeni su u Urgentni centar na dalju dijagnostiku – kaže za naš portal dr Mirjana Bursać.
 
Na kraju, u nezgodi koja se dogodila oko 16 časova ulici Branimira Ćosića, povrede leđa zadobio je muškarac star 43 godine, koji je, nakon ukazane prve pomoći, prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan