Horoskop: Ko ne može bez porodice, a ko bez sna ?!

Horoskop: Ko ne može bez porodice, a ko bez sna ?!

Bez čega ne možete da zamislite život: Bik ne može bez sna, hrane i novca, dok su za Devicu najvažniji sigurnost, umerenost i red.

 

OVAN

Nezavisnost, kretanje i vlast čine vas srećnim, jer vam je neophodna sloboda. Ne volite nikome da polažete račune i ne podnosite da vas neko kontroliše. Akcija vam je često važnija od konačnog rezultata, a gomilanje obaveza vas ne brine, jer često radite i na odmoru.

BIK

Bez sna, hrane i novca ne možete da zamislite život. Potrebno vam je najmanje sedam-osam sati sna. Veliki ste gurman i uglavnom volite da kuvate, ali kada vaša ljubav prema hrani dovede do viška kilograma, pribegavate brzinskim dijetama. Kada nemate novca, najradije biste prespavali taj "ružan san".

BLIZANCI

Sloboda, intelektualna dinamičnost i komunikacija su tri čarobne reči u vašem životu. Vaša radoznala i znatiželjna priroda podstiče vas da otkrivate uvek nešto novo, a želja za znanjem dovodi vas u različite situacije koje podstiču vaš intelekt. Uživate kada pred sobom imate publiku koja vas sluša.

RAK

Ne možete da zamislite život bez porodice, ljubaznosti i harmonije. Ukoliko vam nedostaje familija, možete da osetite i fizički bol. Vaše oružje su ljubaznost i predusretljivost, dok vas potreba za harmonijom čini sklonim povlačenju u svoj svet. Na taj način izbegavate suočavanje sa surovom svakodnevicom.

 

 

LAV

Šta je Lav bez ugleda, izobilja i svite? Uživate u moći i slavi u razredu, porodici, na radnom mestu. Stremite visokim ciljevima i želite da i drugi vide kako vi imate sve. Potrebna vam je svita sledbenika, zbog čega ste u dobrim odnosima i sa rođacima i sa poznanicima, na koje nastojite da proširite svoj uticaj.

DEVICA

Tri glavne stvari u vašem životu su sigurnost, umerenost i red. Radije se opredeljujete za dugoročnu sigurnost nego za spontano uživanje. Ne volite da rasipate novac, vreme i energiju. Uvek volite da znate na čemu ste i na koga možete da računate, a propise poštujete zbog lakšeg snalaženja u životu.

VAGA

Ravnoteža, udobnost i zajednica za vas su najvažnije. Ne podnosite preterivanje ni u čemu i volite da sve bude u ravnoteži. Odmor je važan za vašu slabu tačku, krsta, a da biste se odmorili, potrebna vam je udobnost. Brak je idealan za vaš znak, jer posedujete urođeni dar za život u zajednici.

ŠKORPIJA

Tri ključne stvari u vašem životu su seksualnost, dominacija i igra. Da biste mogli normalno da funkcionišete, vaš erotski život mora da bude bogat. Teško prihvatate ravnopravne odnose jer u odnosu prema drugima morate da imate dominantnu ulogu. Volite da rizikujete, pa vam igra najbolje pomaže da se opustite.

STRELAC

Bez druženja, planiranja i putovanja, vi kao da ne živite. Potrebna vam je podrška prijatelja, mada ne volite ni za koga preterano da se vezujete. Obožavate da organizujete putovanja, izlete i izlaske. Pred sobom uvek morate da imate plan koji vas vuče napred, a najbolje se osećate kada ste daleko od kuće.

JARAC

Potrebni su vam razumevanje, status i poredak kako biste savršeno funkcionisali. Onaj ko želi da zadobije vaše poverenje samo treba da pokaže razumevanje za vas. Odmalena kujete plan kako da se popnete na vrh, gde ćete biti nezavisni i slobodni. Perfekcionizam, upornost i nepokolebljivost vaši su glavni aduti.

 

 

VODOLIJA

Nezavisnost, sloboda i bratstvo. Ne podnosite nametnute veze ni posesivne osobe, ali umete da pokažete velike emocije. Sanjar ste i idealista, stalno u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Umete i da planirate, pošto vama, osim Saturna, upravlja i Uran, planeta budućnosti, a najbolje se osećate kada pomažete drugima.

RIBE

U životu su vam neophodni ljubav, religioznost i posvećivanje. Od ljubavi možete i bukvalno da se razbolite, ali ljubav može i da vas izleči. Stalno tražite nekoga ko bi mogao da vam pruži zaštitu. Kroz molitvu i meditaciju, postižete duhovni mir. Dobar ste saradnik, uvek spremni da se žrtvujete za kolege.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Elektrodistribucija Novi Sad novosadsko porodilište sremski karlovci raspored sahrana novi sad isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza Sajlovo JGSP "Novi Sad" betanija novosađani isključenje vode odbojka jkp lisje Kać Hitna pomoć Isključenje struje vremenska prognoza novi sad servisne informacije gradsko groblje Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad sahrane servisne informacije novi sad novi sad bez vode bebe uskrs bez struje elektrovojvodina