Horoskop: Koji znaci varaju bez razmišljanja ?!

Horoskop: Koji znaci varaju bez razmišljanja ?!

Postoje horoskopski znaci koji su skloniji prevari od drugih. Naravno, nije baš svaki od navedenih horoskopskih znakova varalica, ali ipak treba imati u vidu ove kombinacije.

Ovan i Bik 

Ovan i Bik se jako međusobno privlače te su na prvi pogled sjajan par. Međutim, vatreni Ovan nije ni približno veran kao Bik. Ljubav će stalno biti na iskušenju– jer je Ovan sklon prevari. 

Blizanci i Vaga 

Osobe rođene u znaku Blizanaca i Vage provode rado puno vremena zajedno. Imaju puno sličnosti, a Vaga voli prevrtljivu prirodu Blizanaca. Međutim, Blizanci brzo počnu da se osećaju sputano te nisu verni koliko su to osobe rođene u znaku Vage. 

 Rak i Jarac 

Rak uživa u udvaranju Jarca, dok se Jarac zaljubi do ušiju u osećajnost Raka. Mada to u početku zvuči kao idealna veza, Raku brzo dosadi. Zbog toga, brzo traži aferu. 

Lav i Strelac 

Ovi vatreni znakovi su u početku jako zaljubljeni te se međusobno obasipaju pažnjom. Međutim, Lavu treba stalna pažnja koju mu Strelac ne može pružiti. Zato Strelac brzo „pogađa“ nove ljude. Oba horoskopska znaka ne ulažu dovoljno potrebne energije u vezu i nakon nekog vremena se ne shvataju ozbiljno. 

  

Škorpija i Ribe 

Ova dva horoskopska znaka ne mare baš previše za vezu, pa im ne pada teško da varaju. Pošto oba znaka nisu baš verna, mogu biti u nekoj prividnoj vezi. 

Vodolija i Devica 

Vodoliju odmah privlači nevina ličnost Device. Ali, vrlo brzo ima potrebu da švrlja. Osim toga, Devica se ne može nositi sa spontanošću Vodolije, pa često dolazi do svađe.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • iskustvo

  pre 201 dan i 15 sati

  Ovo je živa istina! Ženama blizancima je nekako sasvim prirodno da varaju. Kao da im je varanje u krvi. Moja mama je blizanac i varala je godinama moga tatu koji je riba sa njenim šefom koji je strelac. Ona je bila vrlo lepa žena kao mlađa, krupnih zelenih očiju, vitka i visoka brineta. Kada se smuvala sa šefom imala je 35 godina, a tata je bio neznatno višlji od nje i par godina stariji, prosečne lepote. Sa druge strane njen šef je bio 55-56 godina, niži od nje, ne baš lep. Ipak sam čuo njen razgovor sa njenom najboljom prijateljicom kako joj priča da je moj otac dobar kao muž i otac i za porodicu, ali je ne "radi" mentalno i da je slab u krevetu, dok je šef sa druge strane "radi" gde treba i "razbija" je u krevetu. Čuo sam nju i njenog šefa kako vode višesatne, zrele i konstruktivne razgovore i kako posle toga, dok je moj ćale u trećoj smeni, "razvaljuju" njen bračni krevet, misleći naravno da ja spavam. Nikada nikome nisam pričao da znam šta mama radi sa šefom, a tata nikada nije saznao. Kasnije je moja supruga koja je riba i koja je deset godina mlađa od mene, njoj je tada bilo 23 godine, a meni 33 godine, napravila prevaru sa mojim poslovnim partnerom koji je škorpion, a on inače ima 45 godina. Ja sam devica i ne varam moju suprugu, ali sam postavio u našu kuću bezbednosne kamere koje sve diskretno snimaju. Kad sam bio na poslovnom putu, on je kao fol došao da traži mene i kao iznenadio se kad me nije našao. Ona ga je primila jer ju je darivao skupim poklonima i posle par čašica vina su završili u našem bračnom krevetu. Sve sam video preko kamera. Kasnije sam joj rekao da sve znam i ona je počela da plače, ali sam je zagrlio i rekao joj da je volim najviše na svetu. Tu noć smo baš žestoko vodili ljubav. Ona se kasnije vadila da nije mogla da odoli njegovom šermu, neobuzdanoj energiji, njegovom zagrebačkom akcentu, da je bila sama a ja daleko, da ju je ponelo vino i tako... Da je on "radi". Ta njena afera je učvrstila naš brak. Tako da ovo sa znacima sigurno stoji.

  Oceni komentar:
  0
  2