Horoskop: Ovo su najveće tračare

Horoskop: Ovo su najveće tračare

Tračarenje je zabava u kojoj povremeno uživaju svi, ali neki malo više i češće od ostalih.

Naime, kod nekih horoskopskih znakova taj poriv je izraženiji i teže im je da zadrže neku informaciju za sebe pa pred njima morate posebno pažljivo da birate reči, a evo i o kojim znakovima se radi: 

Vodolija 

Kao izrazito društveni znak, Vodolije obožavaju da s prijateljima dele informacije iz svog života, ali i iz tuđih. Rado će prokomentarisati sve teme, bez izuzetaka, a otvorenost im dozvoljava da olako govore i o intimnim stvarima. Iako su im, ipak, najdraže intelektualne teme, u nedostatku tih tema podložni su i tračanju. 

Strelac 

Pripadnici ovog znaka su jako komunikativni, a slobodno vreme najviše vole da provode u razgovoru s društvom. Strelce pokreće ljubav pa su im takve teme omiljene, a na tapetu se često nađu i bivši partneri i simpatije i ljubavni problemi drugih. 

Ovan 

Ovnovi jednostavno obožavaju da tračare pa uvek rado učestvuju u takvoj aktivnosti i često je podstiču. U stanju su i da preuveličaju priču samo kako bi trač bio što sočniji. Ovnovi se pak jako trude da sakriju tu svoju stranu od ljudi koji ih dobro ne poznaju pa ih se treba posebno paziti i ne iznositi im nikakve sočne detalje iz ličnog života.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan