Horoskop: Žena u ovom znaku je prva u svemu

Horoskop: Žena u ovom znaku je prva u svemu

Žena rođena u ovom znaku Zodijaka je toliko puta pala i nastavila, da je sada jača nego ikada.

Ona ne poznaje granice i uvek traži istinu. Govorimo o ženi koja je rođena u znaku Strelca. 

Ona je jaka 

Žena koja je rođena u ovom znaku je osoba koja može biti prva u svemu. Stvarno pokušava da bude uspešna i mnogo ulaže u svoje znanje. Bori se da postigne najbolje rezultate u svim oblastima života. 

Zanimljiva je i zbog toga se stalno razvija 

Strelčevi su uvek radoznali. Ovim znakom upravlja kuća filozofije, a žena Strelac traži istinu u svim okolnostima. Duboko istražuje svakog muškarca, ženu ili dete, a njeni razgovore mogu se odnositi na sve - od religije i politike, do seksualne orijentacije. 

 Ništa nije van granica ili tabua u njenoj potrazi za odgovorima 

Ona je svestrana i zaista šarmantna ličnost. Uvek uživa u novim iskustvima. Žene Strelčevi su obično iskrene i nezavisne, a ova kombinacija je zaista atraktivna. 

Iako joj se ponekad javlja želja da bude sama, ona voli da bude u društvu. Mržnju ne može da podnese. 

Njena prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima. Ona je otvorena, lojalna. U ljubavi, prva želja joj je da sretnete muškarca koji će joj se diviti i koga će moći da predstavi prijateljima bez imalo ustručavanja. 

Čovek njenog života mora otvoreno da iskaze svoju ljubav i da je na svaki način dokaže. Da li je ljubomorna? Ne mnogo. Ipak, prevaru neće nikada oprostiti...

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan