Horoskopski znaci sa kojima je najbolji noćni provod

Horoskopski znaci sa kojima je najbolji noćni provod

Ako ih ima u vašoj ekipi garantovan vam je dobar provod. Ova četiri znaka su neprevaziđena kada su noćni izlasci u pitanju.

Lav 

Kao kralj životinja, on caruje i u svom domu. Pravedni i jaki, oni pružaju sjajan primer kako bi trebalo da se ponaša. Umeju da pružaju podršku i daju dobar savet i uvek su okruženi brojnim prijateljima. 

Pošto uživaju u društvu, kuća im je često puna gostiju, koji se uvek sjajno provode. 

Kada dolazite kod Lava u kuću, slobodno možete da izostavite kafu i slatkiše, ali nikako ne smete doći bez pića. Preferiraju dobro staro vino ili domaću rakiju. 

Bik 

Ako u komšiluku imate luksuznu vilu sa raskošnim dvorištem u kojem se često priređuju zabave, budite sigurni da tu živi bar jedan Bik. Moglo bi se pretpostaviti i da je Veliki Getsbi bio rođen u ovom znaku zodijaka. 

Bikovi uvek drže svoju porodicu na okupu, a kuća im je obično luksuzno opremljena i sa mnogo detalja. Kada slave rođendan nikada ne štede, i neće im biti teško ni da pozajme novac kako bi proslava bila pompezna i bogata. 

Na njihovoj trpezi uvek ima svega, ali pošto više uživaju u priči i pesmi, oni obično organizuju da celo slavlje neko drugi spremi umesto njih, a oni se pobrinu za dobru atmosferu. 

Škorpija 

Vole svoje odabrano malo društvo i uvek će ga rado ugostiti. Oni su uvek centar pažnje na okupljanjima, ali ne bez razloga! 

Njihov posao koji uvek odlično obave je dobro raspoloženje i pametna organizacija, pa zato nije ni čudo što ih ljudi toliko uzdižu na tron. 

Ne vole tradicionalne proslave i uvek radije potežu alternativu, kojoj naravno daju i svoj pečat. Kod Škorpija u kući je kao kod Dionisa, vina uvek ima, pogotovo crnog. Ovog domaćina ćete smrtno uvrediti ukoliko ne popijete sa njim piće. Makar to bio i običan liker! 

Ribe 

Rođeni u ovom znaku su umeju da budu pomalo pasivni, ali ipak uživaju u planiraju i organizaciji rođendana i žurki. 

Sa njihovih vrata niko neće biti vraćen, čak iako nisu planirali da ih neko poseti. Za pola sata napraviće kolač i poslužiti kafu. Domaću, naravno. Ribe umeju da pokažu pomalo tradicionalan duh, pa se nemojte iznenaditi ako iznesu domaće slatko, koje su same napravile!

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan