Horoskopski znak koji je uvek spreman na osvetu

Horoskopski znak koji je uvek spreman na osvetu

Najveća mana im je osvetoljubivost. On će vam tražiti najveću slabost i udariti tamo gde vas najviše boli.

Jeste li se ikada zapitali koji znak horoskopa se najviše sveti? Kome jednostavno ne smete da se zamerite? 

U pitanju je – Škorpija. 

Škorpje često ostavljaju sliku hladnih i ravnodušnih osoba, ali to je samo njihov oklop koji drugi moraju da probiju kako bi se s njima sprijateljili. Uprkos tome, oni su jedni od najboljih prijatelja koje čovek može poželeti. 

Potreban im je neko ko će ih razumeti, ali i biti iskren kao što su i oni sami. Neviđenom samodisciplinom vladaju svojim ponašanjem. S njima nikako ne bi trebalo ulaziti u žestoke sukobe, zato što su najnezgodniji neprijatelji. 

Inteligentni su, vrlo hrabri i osvetoljubivi. Dugo će pamtiti uvrede, a kako su izuzetno intuitivni, brzo će naslutiti vašu "Ahilovu petu" i uzvratiti kada ste najslabiji! 

Priroda ljudi rođenih u znaku Škorpije puna je protivrečnosti, izvor je neugasive borbe strasti i osećanja. Iako je Škorpija detektiv koji njuška po tuđim "skrovištima", sam ima više tajni nego bilo ko drugi. 

Njegova najizrazitija osobina je suzdržanost, koja osobe rođene u ovom znaku čini pomalo tajanstvenim. Nikada ne dopušta da se prodre u njegove najintimnije i najskrivenije sfere, a svoje slabe tačke uspešno krije od drugih. 

Ono što mu u mnogim slučajevima daje prednost je duboka i snažna intuicija koja mu omogućuje da razdvoji istinu od laži, kao zlo i dobro.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan