Hotel "Šeraton" na Bulevaru Evrope biće otvoren do kraja godine

Hotel "Šeraton" na Bulevaru Evrope biće otvoren do kraja godine

Prvi "Šeraton" hotel u Srbiji biće otvoren do kraja godine u Novom Sadu, zahvaljujući uspostavljanju saradnje između te hotelske korporacije i domaće kompanije "MK grupa".

Hotel će biti otvoren u postojećem objektu na uglu Bulevara Evrope i Futoškog puta, a ono što će ga, osim luksuznih soba i jedinstvenog enterijera, izdvojiti od ostalih, jeste kongresni prostor s ukupno sedam konferencijskih sala i kapacitetom od oko 800 mesta.

S mogućnošću organizovanja više događaja istovremeno, hotel, koji će se prostirati na 11.000 kvadrata, otvara prostor za organizaciju najvećih skupova u okruženju, ali i potencijal za razvoj kongresnog turizma u našem gradu.

- Saradnja s hotelskim brendom "Šeraton" dodatno će učvrstiti našu poziciju na tržištu, i to će biti značajan korak ka ostvarenju naših ciljeva u pravcu prve snažne regionalne hotelske kompanije – izjavio je direktor grupacije hotela koji posluju u okviru "MK sistema" Nikola Avramov, dodajući da će ta saradnja pružiti šansu mladom i kvalitetnom kadru za priključivanje timu čuvene hotelske korporacije.

Osim smeštaja i konferencijske sale, gostima će na raspolaganju biti spa i velnes centar, kao i klub-sobe s posebnim benefitima za članove lojalti kluba "Šeraton".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan