Hrono blogerka Ana Ćubela u petak na Spensu

Hrono blogerka Ana Ćubela u petak na Spensu

Fejsbuk grupa "Hrono recepti" organizovaće sutra, 3. marta, druženje sa Anom Ćubelom, najpoznatijom hrono blogerkom i autorkom pet hrono kuvara.

U restoranu "Fit code", koji se nalazi u sklopu SPC "Vojvodina", ljubitelji ne samo hrono, nego i zdrave, izbalansirane ishrane, moći će da se upoznaju sa zanimljivim i brzim receptima, prilagođenim različitim potrebama, a Ana Ćubela će prisutne i detaljno upoznati sa najnovijim knjigama.

Mlada autorka i njeni gosti pričaće o hrono ishrani, iskustvima, fizičkoj aktivnosti, a na kraju će Ana uz pomoć prijateljica i osoblja restorana organizovati i brzu radionicu zdravih slatkiša. Između ostalih, gost večeri biće i nekadašnji zlatni odbojkaški reprezentativac Vasa Mijić. Druženje počinje u 18 časova.

ANA ĆUBELA rođena je 1976. u Beogradu, a ceo život provela je u medijima. Ubrzo po ulasku u hrono svet odlučila je da pokrene fejsbuk stranicu Moja hrono kuhinja, za čega je najveći krivac njena ljubav prema kuvanju. Kada je stranica premašila određeni broj pratilaca pokrenula je i sajt koji sada ima skoro 20.000 na dnevnom i 250.000 poseta na mesečnom nivou. Usledile su i knjige Hrono kuhinja, Hrono recepti, Hrono start, Brza hrono kuhinja i Hrono slatkiši. U međuvremenu, Ana Ćubela je uspostavila i saradnju sa tvorcem hrono ishrane, francuskim doktorom Alenom Delaboom.

Oceni vest:
5
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan