Hub & Coworking: Kancelarije za frilensere i programere

Hub & Coworking: Kancelarije za frilensere i programere

Otvaranje Hub & Coworking prostora ''Apolo'', čiji je osnivač udruženje  „e-Front“, najavljeno je za ponedeljak 9. mart.  Kako je najavljeno, vrata Hub & Coworking prostora ''Apolo'' otvorena su za sve preduzetnike, programere, frilensere i ostale koji su zainteresovani za savremen, drugačiji način rada.

Na tom mestu redovno će se održavati predavanja, edukativne radionice, promocije, seminari i druge forme događaja. Coworking prostor namenjen je najviše onima koji rade od kuće, jer će u njemu moći da prošire svoju mrežu kontakata i saradnika, ali pre svega da na jednom mestu, uz pun komfor i bez brige o tekućim troškovima, obavljaju svoj posao.

Iza projekta stoji udruženje e-Front koje se bavi promocijom preduzetništva kroz organizaciju edukativnih događaja i događaja koji povezuju preduzetnike među sobom ali i sa mentorima i investitorima kako bi mogli da razviju svoju biznis ideju, a otvaranju će prisustvovati i Gradskog veća za privredu Goran Sečujski.

Kako se navodi na sajtu “e-Fronta”,  Coworking prostor je u mogućnosti da primi deset stanara i za sada će prednost imati oni koji bi svoje mesto koristili na mesečnom nivou. Ukoliko preostane neko slobodno mesto biće omogućeno i iznajmljivanje na dnevnom nivou. Mesečna članarina u visini od 60 evra obuhvata: Mesečni pristup radnom mestu, štampanje do 10 stranica dnevno, korišćenje sale za sastanke, lični ormarić, korišćenje internet I kuhinje.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode novosadsko porodilište koncert JKP Vodovod i kanalizacija dunavska sonata betanija bez struje udžbenici Srbija muzička omladina novog sada havarija na vodovodu štrand horoskop zdravlje Kać Petrovaradin Spens novi sad vremenska prognoza novi sad bebe stanovi novosađani dunav isključenja struje tajne horoskopa vremenska prognoza novorođenčad Isidor Bajić elektrovojvodina MUP