Hub & Coworking: Kancelarije za frilensere i programere

Hub & Coworking: Kancelarije za frilensere i programere

Otvaranje Hub & Coworking prostora ''Apolo'', čiji je osnivač udruženje  „e-Front“, najavljeno je za ponedeljak 9. mart.  Kako je najavljeno, vrata Hub & Coworking prostora ''Apolo'' otvorena su za sve preduzetnike, programere, frilensere i ostale koji su zainteresovani za savremen, drugačiji način rada.

Na tom mestu redovno će se održavati predavanja, edukativne radionice, promocije, seminari i druge forme događaja. Coworking prostor namenjen je najviše onima koji rade od kuće, jer će u njemu moći da prošire svoju mrežu kontakata i saradnika, ali pre svega da na jednom mestu, uz pun komfor i bez brige o tekućim troškovima, obavljaju svoj posao.

Iza projekta stoji udruženje e-Front koje se bavi promocijom preduzetništva kroz organizaciju edukativnih događaja i događaja koji povezuju preduzetnike među sobom ali i sa mentorima i investitorima kako bi mogli da razviju svoju biznis ideju, a otvaranju će prisustvovati i Gradskog veća za privredu Goran Sečujski.

Kako se navodi na sajtu “e-Fronta”,  Coworking prostor je u mogućnosti da primi deset stanara i za sada će prednost imati oni koji bi svoje mesto koristili na mesečnom nivou. Ukoliko preostane neko slobodno mesto biće omogućeno i iznajmljivanje na dnevnom nivou. Mesečna članarina u visini od 60 evra obuhvata: Mesečni pristup radnom mestu, štampanje do 10 stranica dnevno, korišćenje sale za sastanke, lični ormarić, korišćenje internet I kuhinje.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

JKP Vodovod i kanalizacija ishrana servisne informacije novi sad RHMZ novosađani vremenska prognoza novi sad jkp novosadska toplana Isključenje struje istraživanje novi sad novosadska policija novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad Vreme u Novom Sadu novosadsko porodilište bebe betanija Republički hidrometeorološki zavod elektrovojvodina Dom zdravlja Novi Sad bez vode isključenje vode MUP Srbije bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo vojvodina ns seme isključenja struje OK Vojvodina odbojkaški klub vojvodina Srbija