Humani bajkeri ponovo u akciji: Rok žurka “Otpisanih” za Teodoru

Humani bajkeri ponovo u akciji: Rok žurka “Otpisanih” za Teodoru

U prostorijama Moto kluba “Otpisani”u Sremskoj Kamenici, u subotu 18. juna u 20 časova se organozuje humanitarna rok žurka na kojoj će se prikupljati novac za lečenje šesnaestogodišnje Teodore Milić iz Novog Sada.

Svi Novosađani, bez obzira da li su ljubitelji dvotočkaša, bajkeri ili humani ljudi koji žele da pomognu, pozvani su da dođu na žurku i doprinesu da se prikupi novac za lečenje Teodore Milić, obolele od leukemije. Šansa za izlečenje je operacija u inostranstvu, koja košta 135.000 evra.

Sav prihod od prodaje pića biće uplaćen na Teodorin račun, a u prostorijama kluba će biti postavljena kutija u koju može da se ubaci novac za Teodorino lečenje. 

Moto klub “Otpisani” nalazi se kod stare okretnice autobusa broj 71 u Sremskoj Kamenici.

Novac može da se uplati i na dinarski račun: 275-0016116606376- 82 sa pozivom na broj: 1807999805005. Devizni račun: IBAN RS 35275001611660638749 SNJIFT SOGYRSBG na ime Teodora Milić, Seljačkih buna 37, Novi Sad.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

izmena režima saobraćaja matičar novi sad klinički centar vojvodine Aleksandar Vučić sahrane novi sad raspored sahrana i ispraćaja isključenja struje Elektrodistribucija Novi Sad betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani servisne informacije novi sad novosadska policija JGSP "Novi Sad" bez struje elektrovojvodina Isključenje struje raspored sahrana novi sad novorođenčad bez vode servisne informacije Spens JKP Vodovod i kanalizacija šoping centar promenada bebe KCV novosadsko porodilište jkp lisje isključenje vode jkp novosadska toplana