Humani eko kuriri u novoj akciji

Humani eko kuriri u novoj akciji

Od samog začetka, Klub ljubitelja biciklizma "Eko kurir", osim svoje osnovne delatnosti, izuzetno je aktivan i na polju humanitarnog rada.

Za nešto više od tri godine koliko "zelena ekipa" krstari ulicama Novog Sada, eko kuriri su prikupljali pomoć za ugrožene u poplavama, hranu i odeću za decu svratišta i beskućnike, čistili novosadske plaže, prikupljali školski pribor za najmlađe Novosađane i aktivno radili na podizanju ekološke svesti naših sugrađana.

Poslednja u nizu akcija potpuno je bila u skladu sa promovisanjem zdravog načina života, što je i jedan od osnovnih motiva ovih momaka i devojaka.

U organizaciji Sindikata radnika NIS-a održana je humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi, a u akciji su učestvovali i brojni članovi Kluba ljubitelja biciklizma "Eko kurir".

- Uvek se rado odazovemo ovakvim pozivima. Nije nam teško da pomognemo drugima, to je ono što mi i inače radimo – kroz osmeh priča jedan od članova Kluba.

- Ovo je već peti put u nizu da se odazivamo pozivima za učešće i odazvaćemo se svaki naredni. Poznato je da mi biciklisti imamo dobru cirkulaciju – dodaje eko kurir i otkriva da Klub ima u planu realizaciju novih humanitarnih akcija, o kojima ce javnost biti blagovremeno obaveštena.

Oceni vest:
3
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Spens novorođenčad lisje isključenja struje policija novosadsko porodilište raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo štrand bez vode opens 2019 jkp lisje bebe sahrane novosađani elektrovojvodina raspored sahrana novi sad novosadska policija bez struje gradsko groblje isključenje vode almaško groblje servisne informacije novi sad servisne informacije sahrane novi sad opens distrikt Elektrodistribucija Novi Sad betanija Novo naselje