"Humani ponedeljak" na Štrandu: Pomozimo lečenje Dimitrija Matića

"Humani ponedeljak" na Štrandu: Pomozimo lečenje Dimitrija Matića

Dimitrije je sedmogodišnji dečak iz Novog Sada koji je na porođaju ostao bez kiseonika. Oboleo je od kvadripareze – spastičnog oblika dečije cerebralne paralize. Prošle godine dijagnostifikovane su mu i alergijska astma, kao i refluks.

Mali Dimitrije Matić do danas nije progovorio, već se služi mimikom. Pohađa pripremno odeljenje škole "Milan Petrović", redovno pohađa terapije kod logopeda i ide na terapijsko jahanje.

Pre tri godine u Rusiji su mu operisane tetive, a operacija je ponovljena pre oko dva meseca, kako bi mu se povećala pokretljivost tela.

Da bi rezultati najnovije operacije bili zadovoljavajući, potrebno je da Dimitrije prođe kroz odgovarajući period rehabilitacije.

Dodatne terapije u trajanju od četiri nedelje staju 192.000 dinara i za tu namenu biće upotrebljen novac koji u ponedeljak, 18 jula, bude prikupljen na Štrandu u okviru akcije "Humani ponedeljak".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Milena

  pre 1212 dana i 15 sati

  Molim Vas za ziro racun da doniram novac, I molim za neki kontakt sa porodicom, ako je moguce. Hvala.
  Postovana,
  Organizator ove humanitarne akcije je Gradsko zelenilo tako da morate njima da se obratite i dogovorite oko moguce pomoci. Njihov telefon je 021 2100 266 ili telefon marketinga 021/21-00-272

  Oceni komentar:
  0
  0
raspored sahrana i ispraćaja isključenje vode Isključenje struje Nebojša Stefanović isključenja struje bez struje Republički hidrometeorološki zavod dnevni horoskop bebe jkp lisje Dom zdravlja Novi Sad raspored sahrana novi sad bez vode štrajk poštara horoskopski znaci gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novosadsko porodilište novorođenčad servisne informacije novi sad elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop sahrane novi sad Vreme u Novom Sadu betanija vremenska prognoza zodijak matičar novi sad Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija