"Humani ponedeljak" na Štrandu: Pomozimo lečenje Nemanje Miloševića

"Humani ponedeljak" na Štrandu: Pomozimo lečenje Nemanje Miloševića

U ponedeljak, 27. juna, posetioci Štranda biće u prilici da, u okviru akcije "Humani ponedeljak", pomognu lečenje šestogodišnjeg Nemanje Miloševića iz Novog Sada.

Dečak boluje od teškog oblika pervarzivnog poremećaja, hiperaktivan je i s njim se teško uspostavlja kontakt. Značajno zaostaje u intelektualnom razvoju. U proteklih nekoliko meseci Nemanja je povremeno pohađao vrtić i bio je dobro prihvaćen od vršnjaka.

Redovno ide na terapije kod logopeda i defektologa. Za dodatne individualne tretmane je potrebno obezbediti i dodatna novčana sredstva, što porodica nije u mogućnosti. Oba roditelja su nezaposlena, žive od socijalne pomoći i naknade za tuđu negu, i nemaju rešeno stambeno pitanje.

Nemanja Milošević će u trećoj sezoni akcije "Humani ponedeljak" na Štrandu, biti četvrto dete za čije lečenje se prikuplja pomoć.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

lisje epk 2021 JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište betanija OK Vojvodina bebe Elektrodistribucija Novi Sad gradsko groblje Daško i Mlađa bez struje bez vode radosne vesti sahrane novi sad novorođenčad groblje raspored sahrana novi sad Isključenje struje Spens havarija na vodovodu isključenja struje jkp lisje hrana sahrane Fruška gora opens 2019 servisne informacije novi sad elektrovojvodina servisne informacije almaško groblje