"Humani ponedeljak" na Štrandu: Prikupljamo novac za Mihajla Čordu

"Humani ponedeljak" na Štrandu: Prikupljamo novac za Mihajla Čordu

Mihajlo Čorda je trinaestogodišnji dečak iz Novog Sada, učenik Osnovne škole za decu ometenu u razvoju "Milan Petrović". Usled nedostatka kiseonika prilikom porođaja oboleo je od logoretardacije udružene s metaboličkim problemima.

Mihajlo nikad nije progovorio, a ima i probleme prilikom kretanja. Živi sa ocem, majkom i starijom sestrom. Prihod od 25.000 dinara mesečno ostvaruje samo majka, dok je otac, dok je Mihajlo bio mali, morao da napusti posao kako bi se starao o sinu.

Javno komunalno preduzeće "Gradsko zelenilo" pozvalo je ljude dobre volje da u ponedeljak 11. Jula u što većem broju dođu na Štrand i umesto kupovine ulaznica, u kutije koje će biti postavljene na kapijama plaže, daju dobrovoljni prilog za dodatne terapije koje su potrebne Mihajlu Čordi.

Fotografija sa ceremonije upriličene povodom dodele novca prikupljenog u akciji "Humani ponedeljak" možete pogledati OVDE

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

servisne informacije novi sad novorođenčad sahrane sahrane novi sad hrana servisne informacije gradsko groblje almaško groblje raspored sahrana novi sad jkp lisje Spens havarija na vodovodu elektrovojvodina Isključenje struje bebe isključenja struje radosne vesti lisje Elektrodistribucija Novi Sad opens 2019 betanija bez struje novosadsko porodilište OK Vojvodina Daško i Mlađa Fruška gora groblje epk 2021 JKP Vodovod i kanalizacija bez vode