"Humani ponedeljak": Pomozimo Jugoslavu Berkloviću da ponovo stane na noge

"Humani ponedeljak": Pomozimo Jugoslavu Berkloviću da ponovo stane na noge

Treća sezona akcije humanitarne akciju koju na Štrandu organizuje JKP "Gradsko zelenilo" bliži se kraju.

Kako se približava 30. septembar i završetak 105. kupališne sezone, iz ovog javnog gradskog preduzeća odlučili su da poslednja dva "Humana ponedeljka" ove godine (19. 9. i 26. 9.) budu namenjena prikupljanju sredstava za pomoć u lečenju Jugoslava Berklovića iz Sremske Kamenice. 

Jugoslav je pre tri godine, vozeći motor, doživeo tešku saobraćajnu nesreću, posle koje je ostao nepokretan. Preporuka lekara je da se u Kijevu obavi lečenje metodom matičnih ćelija, a za put, boravak i terapiju potrebno je obezbediti oko 10.000 evra. Jugoslava od trenutka kada je doživeo nesreću i tešku povredu kičme neguju roditelji koji su stari, a zbog nezavidne materijalne situacije ne mogu da obezbede potreban novac.

Građani koji ne budu bili u mogućnosti da poslednja dva ponedeljka kupališne sezone dođu na Štrand i daju dobrovoljni prilog,  to mogu učinti SMS porukom, tako što će ukucati broj 110 i poslati na 3030. Cena poruke je 100 dinara.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad Vreme u Novom Sadu betanija horoskop bez vode bebe isključenja struje bez struje Dom zdravlja Novi Sad elektrovojvodina novosađani horoskopski znaci raspored sahrana novi sad isključenje vode servisne informacije novi sad dnevni horoskop raspored sahrana i ispraćaja klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novosadsko porodilište štrajk poštara Isključenje struje Nebojša Stefanović Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje zodijak gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Republički hidrometeorološki zavod sahrane novi sad