"Humani ponedeljak": Pomozimo Jugoslavu Berkloviću da ponovo stane na noge

"Humani ponedeljak": Pomozimo Jugoslavu Berkloviću da ponovo stane na noge

Treća sezona akcije humanitarne akciju koju na Štrandu organizuje JKP "Gradsko zelenilo" bliži se kraju.

Kako se približava 30. septembar i završetak 105. kupališne sezone, iz ovog javnog gradskog preduzeća odlučili su da poslednja dva "Humana ponedeljka" ove godine (19. 9. i 26. 9.) budu namenjena prikupljanju sredstava za pomoć u lečenju Jugoslava Berklovića iz Sremske Kamenice. 

Jugoslav je pre tri godine, vozeći motor, doživeo tešku saobraćajnu nesreću, posle koje je ostao nepokretan. Preporuka lekara je da se u Kijevu obavi lečenje metodom matičnih ćelija, a za put, boravak i terapiju potrebno je obezbediti oko 10.000 evra. Jugoslava od trenutka kada je doživeo nesreću i tešku povredu kičme neguju roditelji koji su stari, a zbog nezavidne materijalne situacije ne mogu da obezbede potreban novac.

Građani koji ne budu bili u mogućnosti da poslednja dva ponedeljka kupališne sezone dođu na Štrand i daju dobrovoljni prilog,  to mogu učinti SMS porukom, tako što će ukucati broj 110 i poslati na 3030. Cena poruke je 100 dinara.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp lisje bebe isključenja struje bez struje Daško i Mlađa opens 2019 servisne informacije Spens OK Vojvodina sahrane novosadsko porodilište sahrane novi sad raspored sahrana novi sad gradsko groblje hrana bez vode lisje almaško groblje groblje radosne vesti servisne informacije novi sad betanija Fruška gora JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina Isključenje struje epk 2021 havarija na vodovodu Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad