Humani ponedeljak:Rekordna suma za Mateja Simičića

Humani ponedeljak:Rekordna suma za Mateja Simičića

U okviru akcije "Humani ponedeljak", koju organizuje "Gradsko zelenilo", juče je na Štrandu za lečenje Mateja Simičića sakupljeno 265.300 dinara.

Iz "Gradskog zelenila" kažu da je akcija prošla iznad svih očekivanja i da je sakupljena ubedljivo najveća suma ove sezone. 

Na kapijama plaže posetioci su priložili 165.300 dinara, dok je drugi deo od 100.000 dinara sakupljen u akciji konobe "Orkus" na špicu, gde je organizovan tamburaški maraton u kom je učestvovalo dvadesetak najkvalitetnijih tamburaških orkestara iz Novog Sada i okoline.

Matej Simičić boluje od ima pervarzivnog poremećaja ličnosti koji spada u teške oblike usporenog psihomotornog razvoja i zahteva kontinuirano lečenje.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp izmena režima saobraćaja bez struje novosadska policija servisne informacije Evropska noć istraživača 2019 Isključenje struje raspored sahrana novi sad isključenje vode noć istraživača JKP Vodovod i kanalizacija opens distrikt betanija opens 2019 novosadsko porodilište bebe isključenja struje elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp lisje horoskopski znaci astrologija Novo naselje servisne informacije novi sad bez vode Elektrodistribucija Novi Sad sahrane novorođenčad horoskop raspored sahrana i ispraćaja