Humani ponedeljak za Aleksu Mikića

Humani ponedeljak za Aleksu Mikića

„Humani ponedeljak“, humanitarna akcija „Gradskog zelenila“ na Štrandu, sutra, 13. jula, biće namenjena sakupljanju novca za lečenje sedmogodišnjeg Alekse Mikića iz Novog Sada.

Aleksa boluje od težeg oblika autizma i verbalna komunikacija sa njim se od treće godine izuzetno teško ostvaruje. On trenutno pohađa pripremnu predškolsku grupu dece sa autizmom ŠOSO „Milan Petrović“.
Porodica Mikić je u veoma teškoj materijalnoj situaciji. Aleksina majka Maja je samohrana i nezaposlena, a žive u stanu od 30 kvadrata sa babom i prababom. Bakina skromna penzija im je jedini izvor prihoda.
Dečakove dodatne terapije potrebno je posebno platiti, što porodica Mikić ne može da obezbedi.

"Zbog toga je i u ovom slučaju potrebna pomoć posetilaca Štranda, od kojih očekujemo da i u ponedeljak davanjem dobrovoljnih priloga u skladu sa svojim mogućnostima, još jednom pokažu veliku humanost", saopšteno je iz Zelenila.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad pošte srbije horoskopski znaci horoskop sahrane novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenja struje štrajk poštara betanija bez vode raspored sahrana i ispraćaja gradonačelnik Miloš Vučević zodijak JKP Vodovod i kanalizacija Isključenje struje elektrovojvodina bebe raspored sahrana novi sad Dom zdravlja Novi Sad vremenska prognoza jkp lisje servisne informacije novi sad skupština grada novog sada novosadsko porodilište dnevni horoskop novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad bez struje isključenje vode