Humani ponedeljak: Za Dušana Travicu 123.000 dinara

Humani ponedeljak: Za Dušana Travicu 123.000 dinara

U okviru dve akcije "Humani ponedeljak" za operaciju Dušana Travice prikupljeno je 113.370 dinara, saopštilo je JKP "Gradsko zelenilo".

Još 10.000 dinara doniraće Štrandova besplatna škola košarke, pa će ukupno biti prikupljeno 123.370 dinara, što je četvrtina novca potrebnog za operaciju leve ruke i ramena Dušana Travice.

Dušan Travica je student Fakulteta Tehničkih Nauka, a pre dve godine ostao je potpuno nepokretan u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Sjedinjenim Američkim Državama. Akciju za pomoć Travici pokrenuo je Savet MZ "Sonja Marinković".

"Gradsko zelenilo" zahvalilo se sugrađanima, koji su se odazvali na apel i priključili akciji "Humani ponedeljak". Kako su saopštili, tokom ove sezone sakupljeno je oko 16.000 evra za lečenje devet osoba.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

astrologija noć istraživača novosadsko porodilište isključenja struje servisne informacije horoskopski znaci bebe Evropska noć istraživača 2019 Isključenje struje Novo naselje novorođenčad jkp raspored sahrana i ispraćaja elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad horoskop betanija jkp lisje servisne informacije novi sad novosadska policija izmena režima saobraćaja raspored sahrana novi sad opens distrikt isključenje vode bez struje sahrane opens 2019 JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode