Humanitarna akcija "Deca deci na dar": Paketići za mališane

Humanitarna akcija "Deca deci na dar": Paketići za mališane

Studenti Fakulteta za menadžment (FAM) iz Sremskih Karlovaca, zajedno sa dve novosadske osnovne škole, "Jovan Popović" i "Sonja Marinković" organizuju humanitarnu akciju pod nazivom "Deca deci na dar".

Cilj akcije je prikupljanje i pravljenje paketića za decu predškolskog i ranog školskog uzrasta, štićenike Dečijeg sela iz Sremske Kamenice, Sigurne dečije kuće iz Novog Sada i za štićenike Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad, decu koja borave u hraniteljskim porodicama na teritoriji opštine Novi Sad i opštine Beočin.

Učenici prvih razreda osnovnih škola "Jovan Popović" i "Sonja Marinković" će, osim poklona (igračaka, društvenih igara, knjiga, slikovnica, bojica i sl.), sa svojim učiteljicama i učiteljima pisati pisma i čestitke i praviti likovne radove za svoje vršnjake, štićenike pomenutih ustanova.

Svi zainteresovani sugrađani koji žele da podrže akciju, igračke i poklone mogu da doniraju u OŠ "Sonja Marinković", gde je postavljena kutija za prikupljanje poklona.

Za sve mališane uključene u ovu akciju organizovan je dečiji program 16. decembra 2016. godine koji počinje u 10.30 časova, u novosadskom SPENS-u, gde će preko 300 dece uključene u ovu humanitarnu akciju uživati u dečijoj predstavi "Crvenkapa i zbunjeni vuk" u izvedbi Novosadskog novog teatra i animatorskim tačkama "HAOS animatora", nakon čega će uslediti uručenje paketića.

Dečiji program je otvorenog karaktera, ali zbog bezbednosnih razloga i ograničenog kapaciteta organizatori moli sve zainteresovane sugrađane, koji žele da dovedu svoju decu na SPENS 16. decembra, da ih prethodno kontaktiraju na broj telefona 063/866-33-89 ili pošalju e-mail na .

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan