Humanitarna akcija "Deca deci na dar": Paketići za mališane

Humanitarna akcija "Deca deci na dar": Paketići za mališane

Studenti Fakulteta za menadžment (FAM) iz Sremskih Karlovaca, zajedno sa dve novosadske osnovne škole, "Jovan Popović" i "Sonja Marinković" organizuju humanitarnu akciju pod nazivom "Deca deci na dar".

Cilj akcije je prikupljanje i pravljenje paketića za decu predškolskog i ranog školskog uzrasta, štićenike Dečijeg sela iz Sremske Kamenice, Sigurne dečije kuće iz Novog Sada i za štićenike Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad, decu koja borave u hraniteljskim porodicama na teritoriji opštine Novi Sad i opštine Beočin.

Učenici prvih razreda osnovnih škola "Jovan Popović" i "Sonja Marinković" će, osim poklona (igračaka, društvenih igara, knjiga, slikovnica, bojica i sl.), sa svojim učiteljicama i učiteljima pisati pisma i čestitke i praviti likovne radove za svoje vršnjake, štićenike pomenutih ustanova.

Svi zainteresovani sugrađani koji žele da podrže akciju, igračke i poklone mogu da doniraju u OŠ "Sonja Marinković", gde je postavljena kutija za prikupljanje poklona.

Za sve mališane uključene u ovu akciju organizovan je dečiji program 16. decembra 2016. godine koji počinje u 10.30 časova, u novosadskom SPENS-u, gde će preko 300 dece uključene u ovu humanitarnu akciju uživati u dečijoj predstavi "Crvenkapa i zbunjeni vuk" u izvedbi Novosadskog novog teatra i animatorskim tačkama "HAOS animatora", nakon čega će uslediti uručenje paketića.

Dečiji program je otvorenog karaktera, ali zbog bezbednosnih razloga i ograničenog kapaciteta organizatori moli sve zainteresovane sugrađane, koji žele da dovedu svoju decu na SPENS 16. decembra, da ih prethodno kontaktiraju na broj telefona 063/866-33-89 ili pošalju e-mail na .

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija vremenska prognoza novi sad matičar novi sad novosadsko porodilište bez struje bez vode raspored sahrana i ispraćaja sahrane novi sad novosađani KCV Elektrodistribucija Novi Sad RHMZ raspored sahrana novi sad servisne informacije jkp novosadska toplana Aleksandar Vučić izmena režima saobraćaja 27. novosadski maraton Isključenje struje bebe novorođenčad servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje protest taksista isključenje vode novosadska policija