Humanitarna akcija studenata PMF: Ex Yu - Just For You

Humanitarna akcija studenata PMF: Ex Yu - Just For You

Već više od 10 godina, studenti III godine hotelijerstva, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo PMF-a u Novom Sadu, u okviru predmeta Animacija i logistika u turizmu, organizuju humanitarne tematske večeri. Ove godine, odlučili su da se prisete vremena i života za vreme SFRJ i pripreme zanimljivo veče pod nazivom "Ex Yu - Just For You".

Veče će obeležiti muzika, pesma i ples iz tog perioda, skečevi, folklorni nastupi i gastronomski specijaliteti – predstaviće se svaka od bivših republika SFRJ, a biće prisutni i predstavnici Ambasada ovih zemalja.

Program će se realizovati u restoranu Ribarac na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu u utorak 9. februara u 20 časova, a skup gostiju je u 19.30 sati.

 Sva prikupljena sredstva od sponzora, donacija i prodaje ulaznica biće namenjena Udruženju "Transplant heroji" iz Novog Sada, koje okuplja decu kojoj je urađena transplantacija.

Proteklih godina realizovano je 37 humanitarnih večeri u čijoj realizaciji je učestvovalo preko 700 studenata i prikupljeno  više od 5.000.000 dinara, u novcu i robi. Cena ulaznice je 1.000 dinara.

Više informacija na 064/5347290 Kristina Bijeljić ili 062/503068 Nataša Kukin.

Predstava za mališane
Pre ove manifestacije, grupa studenata hotelijerstva i lovnog turizma istog Departmana, priprema i humanitarni projekat za decu - predstavu “Čarobno putovanje kroz bajke”, u vrtiću “Kalimero”, Dragiše Brašovana 16, Liman 2, u sredu 3. februara u 10 sati. Cilj je da se kroz program predstave deci pokaze da se svi mogu družiti bez obzira na razlike među njima, kao što su nacionalna, verska, rasna pripadnost, pol, materijalni status i slično, a sva prikupljena sredstva (televizor, DVD, igračke, knjige, bojanke, školski pribor i drugo) ostaju kao donacija vrtiću.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan