Humanitarna akcija "Uskršnja trpeza za beskućnike"

Humanitarna akcija "Uskršnja trpeza za beskućnike"

U okviru tradicionalne humanitarne akcije "Uskršnja trpeza za beskućnike" ove godine će 13. aprila na Trgu slobode, između 14 i 18 sati, građani Novog Sada i svi ljudi dobre volje moći da ostave hranu i odeću za novosadske beskućnike.

Prikuplja se hrana koja mora biti konzervirana (gotova jela, konzerve, vakum pakovanje, i slično) ili hrana sa deklaracijom (iz prodavnica, marketa i restorana). Beskućnicima je potrebna i letnja odeća i obuća, donji veš, čarape i sredstva za ličnu higijenu. Akciju u organizaciji porodice Popović i prijatelja je verifikovala svojim potpisom i pečatom Slavica Škrbić, direktorka Gerontološkog centra Novi Sad, u okviru koga funkcioniše Svratište za beskućnike i dom za stara i nemoćna lica u Futogu.

Ove godine organizatori posebno apeluju na najjače firme u Novom Sadu da se uključe u akciju, i doniraju hranu i donji veš beskućnicima. Pod parolom "Ajd i ti?" novosadske firme su pozvane na društveno odgovorno ponašanje, i da svojim primerom pokrenu i druge na humano angažovanje.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

klisa bebe JKP Vodovod i kanalizacija KCV novosadska policija novosađani isključenja struje Isključenje struje JGSP "Novi Sad" betanija Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje bez struje servisne informacije isključenje vode novosadsko porodilište klinički centar vojvodine jkp novosadska toplana sahrane novi sad matičar novi sad šoping centar promenada promenada novorođenčad elektrovojvodina servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad Spens