Humanitarna akcija za školarce sa Kosova i Metohije

Humanitarna akcija za školarce sa Kosova i Metohije

Udruženje "Glas Metohije" iz Beograda zajedno sa Udruženjem mladih novosadskih intelektualaca "UMNI" iz Novog Sada, pokrenulo je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći srpskim školarcima u enklavama na Kosovu i Metohiji.

Potrebni su školski pribor (rančevi, sveske, peratonice, olovke, tempere i flomasteri) i odeća za decu. Organizatori su pod sloganom "Tvoje malo nekome znači mnogo", apelovali na društveno odgovorne kompanije i sve ljude dobre volje da se odazovu na poziv i da pomognu najmlađima.

Akcija će se sprovesti u dve seoske škole u okolini Gračanice. Zainteresovani se za dodatne informacije mogu javiti predsedniku Udruženja "Glas Metohije" Stojanu Predoviću na broj telefona 066131213 ili na mejl , ili predsedniku udruženja "UMNI" Dejanu Škobiću na broj 0612550703 ili na mejl .

Oceni vest:
8
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp lisje restorani novi sad novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević servisne informacije novi sad elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija betanija bez vode bez struje bebe servisne informacije jkp novosadska toplana isključenje vode isključenja struje matičar novi sad raspored sahrana i ispraćaja Elektrodistribucija Novi Sad horoskop Isključenje struje raspored sahrana novi sad sahrane klinika za ginekologiju i akušerstvo Vreme u Novom Sadu gradsko groblje Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza novosadsko porodilište RHMZ novosađani