Humanitarna akcija za školarce sa Kosova i Metohije

Humanitarna akcija za školarce sa Kosova i Metohije

Udruženje "Glas Metohije" iz Beograda zajedno sa Udruženjem mladih novosadskih intelektualaca "UMNI" iz Novog Sada, pokrenulo je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći srpskim školarcima u enklavama na Kosovu i Metohiji.

Potrebni su školski pribor (rančevi, sveske, peratonice, olovke, tempere i flomasteri) i odeća za decu. Organizatori su pod sloganom "Tvoje malo nekome znači mnogo", apelovali na društveno odgovorne kompanije i sve ljude dobre volje da se odazovu na poziv i da pomognu najmlađima.

Akcija će se sprovesti u dve seoske škole u okolini Gračanice. Zainteresovani se za dodatne informacije mogu javiti predsedniku Udruženja "Glas Metohije" Stojanu Predoviću na broj telefona 066131213 ili na mejl , ili predsedniku udruženja "UMNI" Dejanu Škobiću na broj 0612550703 ili na mejl .

Oceni vest:
8
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Isključenje struje šoping centar promenada JGSP "Novi Sad" novosadska policija Elektrodistribucija Novi Sad klisa klinički centar vojvodine novosađani promenada raspored sahrana i ispraćaja bez vode jkp lisje novorođenčad isključenja struje betanija matičar novi sad bez struje elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo KCV Spens isključenje vode JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije raspored sahrana novi sad jkp novosadska toplana sahrane novi sad servisne informacije novi sad novosadsko porodilište bebe