HUMANITARNA MANIFESTACIJA: "Srcem i muzikom za Detelinaru"

HUMANITARNA MANIFESTACIJA: "Srcem i muzikom za Detelinaru"

Udruženje građana "Novi Sad" poziva sve ljude dobre volje da pruže podršku manifestaciji koja će se odžati 13. septembra ispred robne kuće na Detelinari.

- Novosadsko naselje Detelinara oduvek je bilo bogato veselom i talentovanom decom, koja su uspevala svuda po svetu, ali nikada nisu zapevala i zasvirala baš u kraju u kojem su rođena. Vođeni ovom statistikom, rešili smo da još jednom spojimo lepo, korisno i humanitarno – kaže se u pozivu organizatora. 

U saradnji s nastavnicom muzičkog obrazovanja, Milkom Jurišić, 13. Septembra će na Detelinari, pevati i svirati upravo talentovana deca iz kraja i okoline, koja zajedno sa svojim nastavnicima (solo i horski) , godinama neguju muziku na kvalitetan način i od toga ne odustaju. Podršku na bini pružiće im novosadski Beti Bap Bend.

Mališani iz Udruženja građana "Veliko kolo", takođe će nastupiti sa svojim spletom narodnih igara, kao i male balerine iz kluba "Sportisimo".

Manifestacija „Srcem i muzikom za Detelinaru“, kao i sve dosadašnje manifestacije udruženja građana "Novi Sad", imaće humanitarni karakter. Ukoliko su i koliko u mogućnosti, građani će moći da doniraju prilog za kupovinu aparata "freestyle libre" za dijabetes, koji košta 890 evra, i neophodan je Eleni Rađenović sa Detelinare, koja pohađa drugi razred OŠ "Svetozar Marković Toza" i trenira sport koji voli (džez balet).

I na ovom događaju građani će moći da doniraju prikupljene plastične čepove volonterima iz Udruženja građana "Čepom do osmeha".

Manifestaciji će prisustvovati gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, kao i uspešni sportisti – Milenko Tepić, Nikola Rađen, Goran Bajšanski, Nenad Pagonis, Milica Starović i drugi.

Po završetku manifestacije, prisutne će zabaviti bend Apsolutno Romantično.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

klinika za ginekologiju i akušerstvo Isključenje struje Republički hidrometeorološki zavod servisne informacije novi sad sahrane novi sad vremenska prognoza raspored sahrana novi sad novorođenčad zodijak novosađani novosadsko porodilište horoskop pošte srbije horoskopski znaci dnevni horoskop bebe isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad Dom zdravlja Novi Sad isključenje vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević elektrovojvodina štrajk poštara jkp lisje raspored sahrana i ispraćaja bez vode bez struje skupština grada novog sada betanija