HUMANITARNA MANIFESTACIJA: "Srcem i muzikom za Detelinaru"

HUMANITARNA MANIFESTACIJA: "Srcem i muzikom za Detelinaru"

Udruženje građana "Novi Sad" poziva sve ljude dobre volje da pruže podršku manifestaciji koja će se odžati 13. septembra ispred robne kuće na Detelinari.

- Novosadsko naselje Detelinara oduvek je bilo bogato veselom i talentovanom decom, koja su uspevala svuda po svetu, ali nikada nisu zapevala i zasvirala baš u kraju u kojem su rođena. Vođeni ovom statistikom, rešili smo da još jednom spojimo lepo, korisno i humanitarno – kaže se u pozivu organizatora. 

U saradnji s nastavnicom muzičkog obrazovanja, Milkom Jurišić, 13. Septembra će na Detelinari, pevati i svirati upravo talentovana deca iz kraja i okoline, koja zajedno sa svojim nastavnicima (solo i horski) , godinama neguju muziku na kvalitetan način i od toga ne odustaju. Podršku na bini pružiće im novosadski Beti Bap Bend.

Mališani iz Udruženja građana "Veliko kolo", takođe će nastupiti sa svojim spletom narodnih igara, kao i male balerine iz kluba "Sportisimo".

Manifestacija „Srcem i muzikom za Detelinaru“, kao i sve dosadašnje manifestacije udruženja građana "Novi Sad", imaće humanitarni karakter. Ukoliko su i koliko u mogućnosti, građani će moći da doniraju prilog za kupovinu aparata "freestyle libre" za dijabetes, koji košta 890 evra, i neophodan je Eleni Rađenović sa Detelinare, koja pohađa drugi razred OŠ "Svetozar Marković Toza" i trenira sport koji voli (džez balet).

I na ovom događaju građani će moći da doniraju prikupljene plastične čepove volonterima iz Udruženja građana "Čepom do osmeha".

Manifestaciji će prisustvovati gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, kao i uspešni sportisti – Milenko Tepić, Nikola Rađen, Goran Bajšanski, Nenad Pagonis, Milica Starović i drugi.

Po završetku manifestacije, prisutne će zabaviti bend Apsolutno Romantično.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosadski sajam servisne informacije klisa bebe KCV jkp lisje isključenje vode promenada matičar novi sad šoping centar promenada betanija raspored sahrana novi sad raspored sahrana i ispraćaja Isključenje struje bez struje servisne informacije novi sad JGSP "Novi Sad" novosadsko porodilište bez vode jkp novosadska toplana novosadska policija elektrovojvodina sahrane novi sad novosađani Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija Spens