"HUMANITARNI PONEDELJAK": Pomozimo Jeleni Radović oboleloj od cerebralne paralize

"HUMANITARNI PONEDELJAK": Pomozimo Jeleni Radović oboleloj od cerebralne paralize

U ponedeljak, 19. avgusta, "Humanitarni ponedeljak" na Štrandu namenjen je prikupljanju pomoći za našu sugrađanku Jelenu Radović, obolelu od cerebralne paralize.

Jelena je rođena 1984.godine. Uprkos teškoj bolesti, uspela je da završi Pravni fakultet. Godinama radi kao autor i voditelj motivacionih tribina u sklopu Saveza za cerebralnu i dečiju paralizu Vojvodine. U Udruženju građana "Sunce", koje se bavi problematikom osoba sa cerebralnom i dečijom paralizom, vodi pravno-savetodavnu radionicu. Jeleni Radović su potrebna sredstva za dodatne rehabilitacione tretmane, kako bi očuvala sadašnje fizičko stanje i kako bolest ne bi napredovala.

 


Prošlog ponedeljka, humanitarna akcija "Gradskog zelenila" je u potpunosti uspela, jer je za jedanaestogodišnjeg Aleksu Mikića obolelog od autizma sakupljeno 249.500 dinara.

Kao i svakog ponedeljka do kraja kupališne sezone, ni 19. avgusta se neće naplaćivati ulaz na plažu, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Кutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda, javljaju iz "Gradskog zelenila".

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan