Humanost na Štrandu: Pomozimo malom Nikoli!

Humanost na Štrandu: Pomozimo malom Nikoli!

Posetioci Štranda danas će u okviru akcije "Humani ponedeljak" imati priliku da novčanim prilozima pomognu nabavku Ceragem aparata za šestogodišnjeg Nikolu Milovanovića iz Novog Sada, koji boluje od cerebralne paralize.

Zbog bolesti, Nikola pohađa fizikalnu terapiju od trećeg meseca života, a redovnim vežbanjem počeo je da sedi i puzi. Sada je veoma aktivan dečak, ali usled teškog porođaja i nedostatka kiseonika, Nikola kasni u psihomotornom razvoju.

Trenutno se nalazi u školi "Milan Petrović". Da bi u potpunosti samostalno stao na noge, potrebno je da ojača muskulatorni sistem i svakodnevno koristi tretmane Ceragem aparatom.

Dosadašnjim akcijama "Humani ponedeljak", koje organizuje JKP Gradsko zelenilo na Štrandu, za lečenje 12 dece do sada je prikupljeno oko 1,9 miliona dinara.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana novi sad sahrane horoskopski znaci bebe Evropska noć istraživača 2019 Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija Novo naselje novosadsko porodilište raspored sahrana i ispraćaja jkp opens 2019 novorođenčad betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop bez struje elektrovojvodina izmena režima saobraćaja isključenja struje servisne informacije novosadska policija jkp lisje astrologija isključenje vode servisne informacije novi sad opens distrikt noć istraživača