Idealno rešenje za tropske vrućine: Pakleno dobre Sun Stop folije (FOTO)

Idealno rešenje za tropske vrućine: Pakleno dobre Sun Stop folije (FOTO)

Vreli letnji dani uveliko su postali deo naše svakodnevice, a, kako najavljuju meteorolozi, nesnosno visoke temperature pratiće nas i tokom avgusta.

Klimatske promene su nas poslednjih godina okrenule protiv sunca, odnosno protiv samog “izvora života”, iako je dobro poznat uticaj sunčeve svetlosti na nastanak aktivnog oblika vitamina D u našoj koži, važnog u sprečavanju nastanka rahitisa i osteoporoze. Takođe, odavno je potvrđen uticaj sunca na naš imuni sistem i germicidni učinak na brojne mikroogranizme. Svake godine svedoci smo i koliko prvi sunčani dani utiču na naše mentalno zdravlje, ubrzavanje metabolizma i dobro raspoloženje. Za sve ove pozitivne efekte dovoljne su nam umerene količine sunčevih zraka. U suprotnom,  naš organizam, a pogotovo koža, izloženi su neželjenim uticajima sunčevog zračenja, i to najviše zracima ultraljubičastog spektra. Stoga, u vreme globalnog zagrevanja i sve veće štetnosti UV zračenja, kao i u eri racionalnijeg utroška energije, Sun Stop folije predstavljaju logičan i racionalan izbor zaštite i uštede.

Naime, Sun Stop folije smanjuju troškove grejanja i hlađenja u vašem stanu ili poslovnom prostoru, budući da uspešno odbijaju UV zrake i solarno zagrevanje sa spoljne strane za oko 7 stepeni, dok, s druge strane, sprečavaju gubitak toplote. Takođe, Sunstop folije su jedinstvena prilika da s podignutim roletnama i razmaknutim zavesama nesmetano puštate sunčevu svetlost da ulazi u vaše prostorije, a da vam je pritom privatnost zagarantovana. No, idemo redom...

EFEKAT SUN STOP FOLIJE
LLumar folija štedi energiju i može da pojača performanse bilo koje staklene površine, značajno redukujući potrošnju energije. Napravljene od izdržljivog laminisanog poliestera i spojenih slojeva, LLumar folije za uštedu energije umanjuju solarno zagrevanje, blokiraju UV zrake i pružaju osećaj komfora unutar prostorija ili u automobilu umanjujući toplotu i odsjaj. Osim toga, LLumar folije poboljšavaju izolaciju i time utiče na godišnju uštedu, snižavajući troškove grejanja.

UŠTEDA ENERGIJE
Prozori imaju važnu ulogu u regulisanju toplote i energije. Folije za stakla koje vam predstavljamo mogu sniziti troškove grejanja i hlađenja, tako što sa jedne strane odbijaju solarno zagrevanje sa spoljašnje strane, dok se s druge strane sprečava gubitak toplote. LLumar folija koja štedi energiju, može da pojača performanse bilo koje staklene površine značajno redukujući potrošnju energije. Stručni revizori u oblasti energetike procenjuju da zgrade koje su modifikovane sa CPFilms folijom koja štedi energiju mogu ostvariti uštedu na godišnjem nivou i do 15%.

SPREČITE DEJSTVO ŠTETNOG UV ZRAČENJA
Većina materijala koji su izloženi UV zracima mogu se oštetiti ili izbledeti samo zato što dnevna svetlost prolazi kroz netretirane prozore. Blokirajući i do 99% UV zračenja, Sun Stop prozorska folija će pomoći u očuvanju boje vašeg enterijera ili pak predmeta koje ste izložili kao eksponate u izlozima.

LEPŠI IZGLED
Osim što iznutra omogućuju nesmetan pogled i smanjuju blještanje sunca, Sun Stop folije imaju i svoju spoljnu funkciju. One štite vašu privatnost, onemogućavajući pogled spolja, te ujedno čine stakla i čitav objekat elegantnijim, te omogućavaju da svi prozori izgledaju isto bez obzira kakve su zavese ili roletne nalaze iznutra, ostavljajući  tako mogućnost da svako uredi svoj prostor po želji, a da time ne naruši skladan i elegantan izgled objekta.

UDOBNOST I POVEĆANA PRODUKTIVNOST
LLumar zaštitne folije čine svaku sobu ili kancelariju prijatnijim mestom za boravak u bilo koje doba godine, te osiguravaju vama, vašoj porodici ili vašim zaposlenima idealne uslove za rad koji povećavaju produktivnost. Folije pomažu izjednačavanje temperaturnih razlik između delova zgrada koje se nalaze na suncu ili u senci, te tako sprečavaju da se prostori pretvore u vruće i neudobne, a istovremeno eliminišu blještanje, propuštajući dovoljno svetla za nesmetani rad, što nije slučaj sa zavesama, roletnama ili žaluzinama.

SIGURNOST
Obično staklo se prilikom pucanja rasipa na stotine sitnih krhotina koje povećavaju mogućnost težih ozleda. Sun Stop folije prilikom pucanja stakla zadržavaju krhotine zalepljene, reducirajući tako broj krhotina i smanjujući njihovu brzinu i rasipanje, te čine boravak u zaštićenim prostorima puno sigurnijim. Napravljene s gustim poliesterom bez primesa, povezane snažnim adhezivima, LLumar bezbednosne folije omogućavaju optičku jasnoću, ali i snažnu barijeru koja zadržava staklo u mestu u slučaju udara. Opasnost od vetrom nošenih krhotina, seizmičkih podrhtavanja i slučajnih udara može biti značajno redukovana

STIL I PRIVATNOST
LLumar je dostupan u asortimanu finih obrada, mustri i boja – nudeći stil i privatnost bez žrtvovanja prirodnog svetla. Iako je efekat bogat i zadivljujuć, gravirano staklo je komplikovano i veoma skupo za ugradnju i održavanje. Pravljenje promena na graviranom staklu je praktično nemoguće. Čišćenje može biti problematično. Suprotno od toga, stručno postavljena LLumar folija može da odražava izgled i osećaj graviranog stakla za manje novca, te se može čistiti uobičajenim sredstvima za staklo. Promene mogu lako da se izvrše, dopuštajući vam da obnovite izgled bez toga da morate da menjate i staklo. LLumar folija nudi širok spektar solarnih i estetskih rešenja i može da udovolji zahtevima bilo kog komercijalnog projekta.

PORUČITE VEĆ DANAS: Sun Stop i Llumar folije u našem gradu distribuira i prodaje kompanija Craft Marketing, a više informacija možete pronaći  na njihovom sajtu, ili na brojeve telefona 021/639 78 29, 060 33 88 060.


PR tekst

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan