Igranka "Ljubav i moda"

Igranka "Ljubav i moda"

Velika Igranka broj 3 “Ljubav i moda” održava se u petak, 18. septembra, u dvorištu Vojvođanske banke, Trg slobode 7. Nastupa Novosadski big band, dirigent je Fedor Vrtačnik, a solisti su Svetlana Ceca Palada, Mirjana Draganić, Maja Stamenković i Boško Dudvarski.

Igranke održane prošle godine, u septembru u dvorištu Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ i u decembru u Auli Novosadskig sajma, imale su veliki uspeh. Na svakoj igranci je bilo po više od 1500 posetilaca.

Jedini uslov za prisustvo na igranci je da volite muziku, ples i druženje, a ovog petka na repertoaru će biti hitovi evergrin, pop i disko muzike.

Cena karte je 300 dinara. Informacije i prodaja ulaznica su u Muzičkoj omladini Novog Sada, Katolička porta 2/II, radnim danima od 8 do 14 sati, kao i dva sata pred početak događaja na mestu održavanja. Informacije mogu da se dobiju i telefonom, na broj 452-344.

U dvorište Vojvođanske banke ulazi se od strane gde je parking, odnosno garaža kod Srpskog narodnog pozorišta.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad novosadsko porodilište štrand radosne vesti raspored sahrana novi sad bez vode raspored sahrana i ispraćaja betanija JGSP "Novi Sad" elektrovojvodina Novosadska toplana novosađani isključenja struje servisne informacije javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad matična knjiga rođenih bez struje jkp lisje servisne informacije novi sad novi sad sahrane klinika za ginekologiju i akušerstvo gradsko groblje RHMZ jkp novosadska toplana bebe isključenje vode porodilište