Imovina "Dunav grupe Agregati" na dobošu

Imovina "Dunav grupe Agregati" na dobošu

Privredni sud u Novom Sadu odredio je prodaju putem usmenog javnog nadmetanja šest brodova kompanije "Dunav grupa Agregati" AD Novi Sad, radi namirenja 373.508.793,19 dinara koje potražuje Razvojna banka Vojvodine AD Novi Sad u stečaju.

 

Na ročištu za prodaju, koje će se održati 27. septembra u 11 sati u Privrednom sudu u Novom Sadu, naći će se brod "Prima" – plovni bager vedričar bez sopstvenog pogona, čija vrednost je procenjena na 150.000 evra. Prodaje se i brod "Podbara" – motorni teretnjak sa sopstvenim pogonom, s procenjenom vrednošću od 77.000 evra, prenosi "Dnevnik". 

Procenjena vrednost broda "Detelinara" – motorni teretnjak je 94.600 evra, a broda "Mišeluk", koji je takođe motorni teretnjak, 94.800 evra.

Na prodaju je i brod "Jegrička" – ploveća naprava bez sopstvenog pogona, koji je procenjen na 71.000 evra, kao i brod "Zrenjanin" – otvoreni motorni teretnjak-sandučar, čija je procenjena vrednost 104.200 evra.

U raspisanom oglasu kako dalje ističu u "Dnevniku" navodi se da je najniža prihvatljiva ponuda za kupovinu bilo kojeg broda 50 odsto od njegove procenjene vrednosti.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

opens 2019 servisne informacije novi sad almaško groblje Spens štrand servisne informacije bez vode isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje lisje raspored sahrana novi sad jkp lisje opens distrikt novorođenčad betanija elektrovojvodina bez struje gradsko groblje sahrane novi sad JKP Vodovod i kanalizacija Novo naselje novosadsko porodilište novosadska policija raspored sahrana i ispraćaja bebe sahrane novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo policija