"INES" SE NE DA GODINAMA: Rade Šerbedžija 26. decembra u SNP

"INES" SE NE DA GODINAMA: Rade Šerbedžija 26. decembra u SNP

Cene karata za koncert u Novom Sadu kreću se od 1.700 do 2.400 dinara.

Rade Šerbedžija, sa svojim orkestrom Zapadni kolodvor, održaće koncert 26. decembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Dan kasnije, 27. decembra, beogradska publika imaće priliku da ga sluša u dvorani Centra "Sava".

Kako se navodi u saopštenju organizatora, koncerti pod nazivom "Uzalud je budim" uveliko se pripremaju, a Rade obećava večeri pune muzike, romantičnih stihova i šarma.

Za koncert u Srpskom narodnom pozorištu ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Srpskog narodnog pozorišta i na prodajnim  mestima Gigstixa i DD Ticketsa, a po cenama od 1.700, 1.900, 2.200 i 2.400 dinara

Koncert u Novom Sadu počinje u 20 časova.

RADE ŠERBEDŽIJA rođen je 1947 godine. Na akademiji za pozorište i film u Zagrebu diplomirao je 1969 godine, a odmah potom dobija angažman u pozorištu. Rade od najranijih glumačkih dana biva zapažen kao izvanredan glumac u pozorištu (uloge u "Hamletu", "Ričardu trećem") i  počinje da dobija uloge u filmovima. Ubrzo osvaja jugoslovensku publiku glumeći u bioskopskim i TV ostvarenjima koja obrađuju ratne, kao i savremene teme ("Prosjaci i sinovi", "U registraturi","Užička republika", "Variola vera", "Banović Strahinja", "Una", "Život je lep", "Pre kiše" i mnogi drugi). Film “Oslobođenje Skoplja” je režirao sa sinom Danilom, a  jednu od glavnih uloga igra i njegova ćerka Lucija. Uživa i u porodičnom  pozorištu Ulysses, koje vodi sa suprugom Lenkom Udovički. Izgradio je internacionalnu karijeru glumeći u mnogim holivudskim hitovima, a objavio je i zbirke pesama "Promjenljivi" i "Crno, crveno". Snimio je zavidan broj muzičkih albuma, kako studijskih tako i albuma uživo.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan