"Informatika" podnela krivičnu prijavu protiv N. N. lica zbog lažnih pisama

"Informatika" podnela krivičnu prijavu protiv N. N. lica zbog lažnih pisama

JKP "Informatika" Novi Sad, podnelo je krivičnu prijavu protiv N. N. lica koje je na adrese građana Novog Sada, Beograda i drugih gradova u Srbiji, u kovertama na kojima je stari logo JKP "Informatika" Novi Sad, poslalo lažne naloge za plaćanja doplatnih karata parkinga, RTS naknade i druga obaveštenja.

̶ Danas smo dobili od "Pošte" neuručena dokumenta, koverte sa lažnim sadržajem, ovog puta su u kovertama "Poština" obaveštenja. Takođe, neka obaveštenja su pakovana i u koverte sa našim sadašnjim logom, te ovim putem upozoravamo građane da ovakva obaveštenja nisu poslata iz našeg javnog preduzeća – ističu u "Informatici".

Kako kažu u ovom preduzeću, koverte sa njihovim logom koriste isključivo za obaveštenja iz domena svog poslovanja, prevashodno objedinjenu naplatu komunalnih i srodnih usluga koju obavljaju za građane Novog Sada.

– Ovim putem upozoravamo sve sugrađane da provere sve podatke, ukoliko na kućnu adresu dobiju sumnjivo obaveštenje sa našim logom. Ukoliko ovo obaveštenje ne poseduje sve podatke, građani se mogu obratiti kontakt centru JKP "Informatika" na broj 0800222021 – poručuju iz "Informatike".

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan