"Informatika" poslala opomene dužnicima, rok za fizička lica 5. februar

"Informatika" poslala opomene dužnicima, rok za fizička lica 5. februar

Iz JP "Informatika" obaveštavaju korisnike da su početkom nedelje poslali opomene na ime dugovanja za komunalno-stambene usluge.

Za fizička lica obuhvaćen je period od januara 2020. godine do jula 2020. godine, a rok za izmirenje duga po opomeni je 5. februar 2021.

Rok za izmirenje duga po opomeni za pravna lica i preduzetnike je 12. decembar 2021.godine, a obuhvaćen je period od februara 2018. do jula 2020. godine.

Iz JKP "Informatika" podsećaju korisnike da ukoliko imaju dugovanja i ukoliko su dobili opomenu, izmire svoja dugovanja u predviđenom roku, kako bi izbegli dodatne troškove tužbi, koje će sprovesti nadležni javni izvršitelji.

Takođe, podsećaju korisnike za mogućnost zaključenja sporazuma o isplati duga na rate, a o preciznijim uslovima za zaključenje možete kontaktirati "Informatiku" ili lično otići u njihovu upravnu zgradu na adresi Bulevar cara Lazara broj 3 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • PAŽNJA, KRIMINAL!

  pre 1268 dana i 16 sati

  Informatika je poslala opomene i ljudima koji uredno plaćaju i nisu dužnici.
  Iza svega stoji potreba da određene advokatske kancelarije pod ugovorom sa Informatikom, zarade radi pojavljivanja na sudu i sačinjavanja tužbi, što naplaćuju 6000 dinara za podnošenje, a 20.000 dinara za svako ročište i pojavljivanje.
  Pri tome je nebitno da li zaista postoji neki dug, kao i ishod tužbe.
  Dakle, kreiraju se lažni slučajevi dugovanja.
  Za ovakvo maltretiranje građana, neophodna je opsežna istraga: - Ko dostavlja podatke za
  tužbe, da li se neke uplate van šaltera automatski NE KNJIŽE, kako bi advokatske kancelarije imale posla i stvorili se lažni dužnici?
  Sve u svemu, sofisticirana krađa javnog novca, jer je JKP Informatika javno preduzeće,
  a nepotrebna plaćanja advokata predstavljaju zloupotrebu funkcija odgovornih u Informatici.
  Svi vi ljudi koji dobijete opomene - a veoma dobro znate da ste platili račun, imate pravo da podnesete krivične prijave protiv organizovanog kriminala u Informatici.

  Oceni komentar:
  0
  6