"Informatika" poslala opomene dužnicima, rok za plaćanje 31. avgust

"Informatika" poslala opomene dužnicima, rok za plaćanje 31. avgust

Iz JKP "Informatika" obaveštavaju korisnike – fizička lica da su poslate opomene zbog nizmirenih dugovanja za komunalno-stambene usluge.

Opomenom je  obuhvaćen je period od avgusta 2020. godine do februara 2021. godine, a rok za izmirenje duga po opomeni je 31. avgust 2021.godine. 

Opomene za građane koji su bivši korisnici stambenog prostora će biti ekspedovane 25. avgusta 2021. godine sa rokom plaćanja 15. septembra 2021 godine  s tim da je kod njih period koji je obuhvaćen opomenom od septembra 2020. do juna 2021. godine – napominju u "Informatici".

Opomene za pravna lica i preduzetnike  će biti poslate u oktobru  2021. godine o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena, dodaje se u saopštenju.

Iz JKP "Informatika" podsećaju  korisnike da ukoliko imaju dugovanja i ukoliko su dobili opomenu, izmire svoja dugovanja u predviđenom roku, kako bi izbegli dodatne troškove tužbi, koje će sprovesti nadležni javni izvršitelji.

– Takođe, podsećamo korisnike za mogućnost Zaključenja sporazuma o isplati duga na rate o  preciznijim  uslovima za zaključenje Sporazuma možete nas kontaktirati ili lično otići u našu upravnu zgradu na adresi Bulevar cara Lazara 3 – kaže se na kraju saopštenja.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan