"Informatika" postavlja kamere u delu Grbavice, pojedine trake zatvorene za saobraćaj u ponedeljak i sredu

"Informatika" postavlja kamere u delu Grbavice, pojedine trake zatvorene za saobraćaj u ponedeljak i sredu

JKP "Informatika" obaveštava Novosađane da će u ponedeljak, 6. i u sredu, 8. decembra, izvoditi radove u Ulici Braće Ribnikar.

Na raskrsnici ulice Braće Ribnikar i Miše Dimitrijevića, koja je jedna od najprometnijih na Grbavici, biće postavljene kamere za video nadzor. Radove će izvoditi JKP "Informatika" Novi Sad i očekuje se da će postavljanje kamera dovesti do unapređenja bezbednosti i sigurnosti učesnika u saobraćaju. 

U ovom JKP podsećaju da je ulica Braće Ribnikar jedna od najfrekventnijih saobraćajnica u gradu, kroz koju tokom dana prođe veliki broj automobila, pešaka i biciklista. Pored toga u neposrednoj blizini raskrsnice nalazi se ŠOSO "Milan Petrović". Očekuje se da će video nadzor umnogome pomoći da se unapredi kontrola i bezbednost saobraćaja. 

Radovi se izvode na zelenoj površini zbog čega će 6. decembra biti zatvorena jedna kolovozna traka u ulici Braće Ribnikar, u delu od ulice Futoška do ulice Miše Dimitrijevića. Deo ulice Braće Ribnikar, od Bulevara oslobođenja ka Futoškoj ulici, za sve vreme odvijanja radova biće slobodan za saobraćaj. 

Takođe, 8. decembra izvodiće se radovi na zelenoj površini u drugom delu ulice Braće Ribnikar i to od ulice Miše Dimitrijevića do Bulevara oslobođenja. Deo ulice Braće Ribnikar od Futoške ulice ka Bulevaru oslobođenja, za sve vreme odvijanja radova biće slobodan za saobraćaj, napominju iz "Informatike".

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan