Inicijative za dodelu Februarske nagrade podnose se do kraja meseca

Inicijative za dodelu Februarske nagrade podnose se do kraja meseca

Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja Skupštine Grada poziva građane, grupe građana, preduzeća, ustanove, političke i druge organizacije, udruženja i druge oblike organizovanja građana, državne organe i organe lokalne samouprave, da podnesu inicijative za dodelu Februarske nagrade Grada Novog Sada za 2020. godinu.

Februarska nagrada Grada Novog Sada, dodeljuje se kao društveno priznanje za najznačajnija dela i dostignuća građana Novog Sada koja su u duhu negovanja slobodarske tradicije Grada i jedinstva svih njegovih građana.

Ovo priznanje Skupština Grada dodeljuje građaninu za objedinjene napore koji su u duhu slobodarskih tradicija Grada, negovanja međuljudske tolerancije i jedinstva svih njegovih građana za: aktivnosti i dela koja afirmišu ime i tradiciju, slavu i renome Grada Novog Sada, doprinos u kulturi, umetnosti, književnim delima, izučavanju istorijske građe i naučno-istraživačke delatnosti u celini i istaknutom angažmanu u humanitarnim, socijalnim i zdravstvenim oblastima, a povodom Dana Grada – 1. februara, dana kada je 1748. godine Novi Sad proglašen slobodnim kraljevskim gradom.

Obrazložene inicijative za dodelu Februarske nagrade podnose se Komisiji do 31. decembra 2020. godine, Ulica Žarka Zrenjanina broj 2.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • vera

  pre 342 dana i 11 sati

  Postoji problem u vezi sa inicijativom <fB grupe "covid19 novi sad" jer da bi se podrzala Godana Belocic navodo treba licno da se ide u Zarka Zrenjanina 2...da li mozete proveriti u cemu je problem, jer u vreme pandemije , ne primati elektronske inicijative, je ludost...traze licni dolazak.

  Oceni komentar:
  0
  0