Inspekcija popisuje nelegalne objekte u Petrovaradinu, Kaću, Ledincima...

Inspekcija popisuje nelegalne objekte u Petrovaradinu, Kaću, Ledincima...

Gradska Građevinska inspekcija intenzivno popisuje nelegalne objekte, koji treba da budu legalizovani najkasnije do 27. novembra.

Inspektori trenutno popisuju objekte u Petrovaradinu, Stepanovićevu, Ledincima, Bukovcu, Rumenki, Čeneju, Kaću, Begeču, Kisaču i Starim Ledincima. U toku su provere i u mesnim zajednicama "Sonja Marinković", "Boško Buha", Liman i Podbara, gde bi popis trebalo da bude gotov do 31. avgusta.

Popis građevina bez dozvole završen je na Adicama, Kovilju, Futogu i Veterniku.

Popis bi, prema najavama, do 31. oktobra trebalo da bude završen i na području mesnih zajednica "Vidovdansko naselje", "Slana bara", "Bratstvo–Telep", "Južni Telep", "Jugovićevo", "Gavrilo Princip", "Narodni heroji", "Šangaj" i "Žitni trg".

U mesnim zajednicama "Klisa", "Stari grad" i u Sremskoj Kamenici rok za popis pomeren je do 13. novembra zato što se tamo nalazi najveći broj nelegalnih objekata.

Od 1. septembra do 13. novembra popis će se raditi u MZ "Detelinara", "Nikola Tesla", "Radnički", "Prva vojvođanska brigada", "Sava Kovačević", "Salajka", "Ostrvo", "Omladinski pokret", "Dunav", "Ivo Andrić", "Liman III", "Vera Pavlović" i "7. jul"...

Kako Građevinska inspekcija i Zavod za urbanizam i stambene poslove još nisu oformili jedinstvenu bazu podataka, trenutno nije moguće saznati koliko nelegalnih objekata ima u Novom Sadu.

Originalni izvor: Blic

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • KETRIN

  pre 1869 dana i 5 sati

  da li se u celoj srbiji legalizuju ,,kokošarnici,,poljski ,,wc,,kao u vojvodini ,,,VOJVODINA uvek na vijeki vijekova ,,,KRAVA MUZARA ,,,koju muze BEOGRAD ahrani VOJVODINA,-

  Oceni komentar:
  0
  0