Inspekcija preti odnošenjem kola

Inspekcija preti odnošenjem kola

Ne samo da će biti zatvorene pojedine ulice u centru grada zbog dočeka, nego u njima nije dozvoljeno ni parkiranje kola od danas od 15 časova, do sutra u četiri sata ujutro. Ko se ogluši o ovu zapovest, ostaće bez kola.

Inspekcija za kontrolu drumskog saobraćaja danas je polepila obaveštenje po gradu u kojem se kaže da se kola ne parkiraju na parking mestima i saobraćajnicama u Njegoševojulici, na Trifkovićevom trgu, U Svetozara Miletića, Modene, Ilije Ognjanovića, Grčkoškolskoj, Miloša Hadžića, Zlatne grede, Grozde Gajšin i Nikole Pašića.

- U protivnom vozilo će biti uklonjeno prinudnim putem preko JKP „Parking servis“, a na vaš trošak – poručili su inspektori za kontrolu drumskog saobraćaja.

Spisak ulica koje su zatvorene za saobraćaj je nešto veći. Tu su Trifkovićev trg, Njegoševa, Miloša Hadžića, Đure Jakšića, Svetozara Miletića, Nikolajevska, Grčkoškolska, Zlatne grede (od Pašićeve do Daničićeve), Grozde Gajšin, Natoševićeva, Nikole Pašića (od Grčkoškolske do Skerlićeve), Modene i Ilije Ognjanovića.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan