Intenzivni kurs poslovnog engleskog od 5. juna u "Američkom kutku"

Intenzivni kurs poslovnog engleskog od 5. juna u "Američkom kutku"

"Američki kutak" i "Biznisnova", u saradnji sa Omladinskom prestonicom Evrope, organizuju intenzivan kurs poslovnog engleskog za mlade ljude od 18 do 30 godina starosti.

Kako se navodi u pozivu, kurs će voditi Morgan D. Buk, student preduzetništva, ekonomskog konsaltinga i međunarodnog poslovanja na Kelley School of Business Univerziteta u Indijani, koji je između ostalog, kao direktor za selekciju, učestvovao u organizaciji jednog od najvećih nezavisno organizovanih TEDx događaja u SAD.

Polaznici kursa imaće prilike da nauče više o osnovnim poslovnim veštinama današnjice poput prezentacija uz korišćenje PowerPointa, izlaganja ideja, kreiranja konciznih govora ("elevator speech"), formiranja biografije, razvijanja međuljudskih odnosa, jezika tela i drugih.

Intenzivan kurs će trajati od 5. do 16. juna, pet puta nedeljno, u terminu od 10 do 11.30 časova, a pored ograničenja u pogledu godina, iz "Američkog kutka" naglašavaju da je potrebno da kandidati poseduju i odgovarajuće prethodno znanje engleskog jezika, tj. da vladaju njime na konverzacijskom nivou (B2).

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem OVOG LINKA, najkasnije do subote, 3. juna 2017. godine. Svi kandidati koji budu primljeni biće obavešteni o rezultatima u nedelju, 4. juna, poručuju iz novosadskog "Američkog kutka".

BIOGRAFIJA MORGANA BUKA: Morgan je student preduzetništva, ekonomskog konsaltinga i međunarodnog poslovanja na jednoj od najbolje rangiranih poslovnih škola u SAD, Kelley School of Business na Univerzitetu u Indijani. Tokom vremena provedenog na Kellyju, Morgan je bio u različitim liderskim ulogama, uključujući i mesto direktora selekcije na TEDx Indiana University, jednom od najvećih nezavisno organizovanih TED događaja u SAD. Morganova strast je poslovanje kao način da se izvrši pozitivan društveni uticaj, i vodio je raznovrsne inicijative u cilju promovisanja i pokretanja održivih društvenih preduzeća u SAD. U poslednje vreme, Morgan radi na izgradnji svog sopstvenog preduzeća sa fokusom na društveni aspekt, NoviBee LLC, koje izvozi pčelinje proizvode iz Srbije u SAD. Van poslovne sfere, Morgan obožava ekstremna putovanja i prošle godine je posetio 18 zemalja u roku od tri meseca, potrošivši samo 350 eura, fokusirajući se na komunikaciju i veštine

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan